30 de setembre de 2020 30/9/20

‘L’increïble assassinat d’Ausiàs March’ puja a escena a Sagunt

‘L’increïble assassinat d’Ausiàs March’ puja a escena a Sagunt - (foto 1)
  • Crit Companyia Teatre serà l'encarregada de la representació

La companyia valenciana de teatre Crit Companyia Teatre presenta l'espectacle L’increïble assassinat d’Ausiàs March divendres, 10 de gener, a la Casa Municipal de Cultura. L'obra en valencià i per a tots els públics, que forma part de la programació trimestral de la Regidoria de Cultura, començarà a les 21.30 hores i les entrades, que es podran adquirir a partir del 8 de gener a través de Servientradas, telèfon 902 01 02 84, i des d'una hora abans de la funció en la taquilla, tenen un cost de 7 euros.

L'espectacle en forma de thriller, que partix d'una investigació policial, indagarà les raons d'un assassinat i buscarà el seu culpable. Amb l'obra, l'espectador viatjarà a través de cançons i música en directe i a través de la memòria que travessa el temps, a la València del segle XV i a la València de hui; coneixerà l'Ausiàs March del segle XV i el que hui perdura en els noms de carrers i avingudes, de col·legis i instituts, etc; s'emocionarà amb un espectacle de hui per a celebrar l'obra d'un dels millors poetes de la història.

Amb text de Daniel Tormo i Anna Marí, Panchi Vivó, Núria Martín, Rebeca Izquierdo, Daniel Tormo i Anna Marí posaran en escena esta comèdia d'aventura on la vida d'un escriptor perdurarà si la seua obra transcendix, si es convertix en clàssica, si el seu autor es convertix en un símbol i respondrà, entre altres coses, al que signifiquen eixos símbols per al poble.

Pujar