elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'escriptor porteny José Manuel Pedrós és el pròxim convidat al cicle 'Diàlegs de Llibres'

L'escriptor porteny José Manuel Pedrós és el pròxim convidat al cicle 'Diàlegs de Llibres'
  • L'autor de Beatrice repassa la seua trajectòria dijous que ve, 26 d'octubre, a les 19 hores en el Centre Cívic Antic Sanatori

La següent jornada del cicle de literatura 'Diàlegs de Llibres' comptarà amb la participació de l'escriptor porteny José Manuel Pedrós. L'autor de novel·les com Beatrice i El códice de María Magdalena acudirà dijous que ve, 26 d'octubre, a les 19 hores al Centre Cívic Antic Sanatori per a repassar la seua trajectòria com a escriptor.

Durant esta cita amb la literatura, José Manuel Pedrós també conversarà amb la regidora de Cultura, Ana María Quesada, i el president de l'Asociación de Escritores de Morvedre, Josep Ferrà. Així mateix, l'actriu Paqui García posarà veu a les dones de tres textos amb tints feministes seleccionats per Pedrós a través d'una lectura teatralitzada.

L'entrada a esta activitat, organitzada pel departament d'Arxiu i Biblioteques, és gratuïta fins a completar l'aforament. Cal esmentar que esta edició de 'Diàlegs de Llibres' es desenvoluparà en castellà i s'inclou dins de la programació tardorenca de la Regidoria de Cultura.

Pujar