elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Equip de Govern convocarà un ple extraordinari el 23 de novembre per a aprovar el pressupost municipal de 2024

L'Equip de Govern convocarà un ple extraordinari el 23 de novembre per a aprovar el pressupost municipal de 2024
  • Abans, la proposta de pressupost passarà pel Consell Econòmic i Social (CES), per tres comissions informatives i dos audiències públiques

El regidor d'Hisenda, Toni Iborra, ha anunciat este matí que l'Ajuntament celebrarà un ple extraordinari el pròxim 23 de novembre per a aprovar la proposta de pressupost municipal de 2024. Acompanyat pel regidor de l'Equip de Govern, Roberto Rovira, també ha detallat les dates en què presentaran la proposta al Consell Econòmic i Social (CES), a la resta de grups polítics en les comissions informatives i a la ciutadania en les audiències públiques.

Segons s'especifica en el calendari previst, presentaran esta proposta al Consell Econòmic i Social en dos ocasions (9 i 16 de novembre). Així mateix, el pressupost passarà per la Comissió Informativa d'Hisenda i Patrimoni i Especial de Comptes en tres moments (13, 16 i 21 de novembre).

D'igual mode, també s'informarà la societat en dos audiències públiques que tindran lloc el 14 de novembre en el Consell Local Agrari de Sagunt i el 15 de novembre en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. I dos dies abans de portar el pressupost al Ple Extraordinari del 23 de novembre, l'Equip de Govern farà una roda de premsa per a informar els mitjans de comunicació.

«Este calendari reflectix el nostre compromís amb la participació ciutadana, la transparència i la col·laboració amb els diferents actors de la nostra societat», ha manifestat Toni Iborra. Pel que respecta al Consell Econòmic i Social, les comissions informatives i les audiències públiques, el regidor ha explicat: «Són mecanismes que ens connecten amb els diferents agents polítics i socials i també aporten idees, així com una participació valuosa».

El regidor Roberto Rovira ha explicat que el pressupost municipal és fruit d'una negociació dins de l'Equip de Govern i també ha destacat que la prioritat és «el benefici de tots els ciutadans de Sagunt». També ha afegit que per respecte a la resta de forces polítiques, «ara mateix no parlarem de números, però evidentment és un pressupost que garantirà l'ocupació pública i els servicis públics com hem fet estes dos últimes legislatures. No sols pels servicis essencials, sinó també per continuar amb les inversions que comencem en les anteriors legislatures».

Pujar