elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'àrea de Joventut i Infància de Sagunt fomenta la lectura a través d'un mercat solidari de llibres

L'àrea de Joventut i Infància de Sagunt fomenta la lectura a través d'un mercat solidari de llibres
  • La iniciativa es durà a terme el dissabte 20 d'abril en el Casal Jove del Port de Sagunt i els beneficis aniran destinats a El Refugio de TULA

Els grups de participació dels Casals Joves del municipi organitzen un mercat solidari de llibres que tindrà lloc en l'àgora del Casal Jove del Port de Sagunt durant el matí del dissabte 20 d'abril (de 10.30 a 13.30 hores). Mitjançant esta iniciativa, organitzada per la regidoria de Joventut i Infància amb motiu del Dia del Llibre (23 d'abril), es fomenta la lectura i la solidaritat, ja que tots els beneficis recaptats seran donats a la protectora d'animals El Refugio de TULA.

Aquelles persones interessades a col·laborar poden donar llibres en bon estat de conservació i ús perquè siguen venuts en el mercat solidari. D'esta manera, els interessats i les interessades poden depositar els seus llibres fins al 18 d'abril en els Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt entre les 9 i les 20.30 hores. En cas que els llibres no siguen venuts, els donants podran recuperar-los emplenant una fitxa.

Durant el mercat solidari de llibres es desenvoluparan activitats lúdiques i educatives orientades a fomentar la lectura des d'edats primerenques, així com a la promoció del benestar animal. En finalitzar la jornada solidària, l'organització comunicarà per xarxes socials l'import de la recaptació que serà donat íntegrament a l'associació animalista El Refugio de TULA.

Pujar