elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sagunt es reunix amb representants europeus de ThyssenKrupp

L'alcalde de Sagunt es reunix amb representants europeus de ThyssenKrupp
  • Darío Moreno ha abordat la situació de la planta juntament amb el CEO de Thyssenkrupp Galmed, Tiago Vieira, i diversos alts directius de l'empresa alemanya

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha mantingut una reunió amb representants europeus de l'empresa ThyssenKrupp per a conéixer els detalls del possible tancament de la seu a Sagunt. La trobada, en la qual també ha estat present el CEO de ThyssenKrupp Galmed, Tiago Vieira, ha servit com «una primera presa de contacte» de cara a abordar la situació de la planta de la ciutat.

Després de conéixer l'anunci de l'empresa, que va comunicar internament a les treballadores i els treballadors la seua decisió de tancar la línia de galvanització, des del consistori es va sol·licitar d'urgència una reunió que permetera «posar sobre la taula quines possibilitats existixen per a protegir els llocs de treball». Per a l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la prioritat és «garantir l'ocupació, que les nostres veïnes i veïns conserven el seu treball», encara que no és suficient amb això. «Es tracta també d'evitar perdre múscul en l'àmbit industrial, protegir la nostra indústria siderúrgica si volem continuar sent un municipi referent dins d'este àmbit productiu», ha remarcat Moreno.

Així mateix, l'alcalde s'ha compromés a continuar en estret contacte amb les administracions autonòmica i estatal, amb les quals ja manté converses, «per a estudiar possibles opcions». Així mateix, ha afegit: «És moment d'escoltar les treballadores i els treballadors, que són els qui han de tindre el protagonisme en estes negociacions, però han de saber que, des de l'Ajuntament, tenen tot el nostre suport».

Pujar