elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sagunt felicita el Nadal als seus veïns i veïnes amb una postal dissenyada per AFACAM

L'alcalde de Sagunt felicita el Nadal als seus veïns i veïnes amb una postal dissenyada per AFACAM
  • La postal nadalenca és el resultat d'integrar elements de diversos dibuixos elaborats per cinc usuaris i usuàries de l'associació

MÉS FOTOS
L'alcalde de Sagunt felicita el Nadal als seus veïns i veïnes amb una postal dissenyada per AFACAM - (foto 2)
L'alcalde de Sagunt felicita el Nadal als seus veïns i veïnes amb una postal dissenyada per AFACAM - (foto 3)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha presentat este matí la postal nadalenca amb la qual felicita estes dates tan assenyalades a tota la ciutadania, així com al personal de l'Ajuntament.

Enguany la postal del departament d'Alcaldia ha sigut elaborada amb la col·laboració de l'Associació de Familiars de Persones amb Malaltia d'Alzheimer i Altres Demències del Camp de Morvedre i Puçol (AFACAM). El disseny de la felicitació nadalenca és el resultat d'integrar elements de diversos dibuixos traçats pels següents cinc usuaris i usuàries de AFACAM: Dolores Zamorano, Juan de Dios Sánchez, Ma Carmen Muñoz, Paz Landete i Concha Oliver.

En l'acte de presentació ha participat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i alguns dels usuaris d’AFACAM. Cal esmentar que també ha acudit la directora d’AFACAM, Amparo Arnau, així com els treballadors del centre i els familiars dels usuaris i usuàries.

Durant la presentació de la postal nadalenca, l'alcalde de Sagunt ha agraït a l'associació la seua col·laboració, així com al conjunt dels usuaris i usuàries de la mateixa el fet d'haver contribuït a felicitar el Nadal a tota la ciutadania amb les seues creacions: «Estos dies tots estem rebent moltes imatges i moltes felicitacions que animen a viure estes festes intensament en família i amb amor. Per això, creiem que és una ocasió idònia per a fer reflexionar sobre la labor que es fa des d'eixe amor, des d'eixa voluntat de generar una societat millor per part de les nostres diferents entitats. Enguany la col·laboració i agraïment li la devem a AFACAM».

D'altra banda, el treballador d’AFACAM Carlos Anaya ha recordat: «Este tipus d'acte també demostra que amb pocs recursos econòmics es poden aconseguir grans coses. En AFACAM treballem per a posar en valor a la persona per damunt de la malaltia».

Pujar