elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt trau a licitació la cafeteria del Centre Cívic

L'Ajuntament de Sagunt trau a licitació la cafeteria del Centre Cívic
  • La concessió s'atorga per un període de dos anys, prorrogables fins a sis més, amb un cànon d'uns 6.200 euros anuals

L'Ajuntament de Sagunt ja ha obert el termini de licitació de la cafeteria del Centre Cívic. El consistori pretén atorgar la concessió d'ús i aprofitament com a bar-cafeteria d'un espai «molt demandat per la ciutadania i amb un gran potencial per a l'hostaleria, per la seua ubicació privilegiada en la planta baixa del Centre Cívic», segons ha informat la regidora de Patrimoni Municipal, María José Carrera.

Així, les persones interessades podran optar a l'explotació de la cafeteria durant un període de dos anys, comptats a partir de l'endemà de la firma del contracte, prorrogables fins a sis anys més. En total, huit anys en què es podrà disposar del local, que compta amb una superfície construïda de 340 m² amb saló, barra, cuina equipada, banys i magatzem.

A canvi, la persona o empresa concessionària haurà d'ingressar a l'Ajuntament un cànon anual lleugerament superior als 6.200 €, un import “que s'ha reduït al màxim, buscant cobrir, únicament, les despeses que suposa la cessió d'este espai municipal”, segons ha explicat Carrera. «Hem treballat en una licitació que garantisca a l'empresariat que la gestió de la cafeteria serà rendible», ha explicat la regidora de Patrimoni Municipal, qui ha encoratjat el sector terciari local a optar a la licitació. «Animem a presentar-se a totes aquelles persones amb experiència, vocació de servici i ganes de posar en marxa un projecte a la seua ciutat. És una bona oportunitat», ha expressat també l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno.

D'altra banda, la persona o entitat concessionària del bar-cafeteria del Centre Cívic, haurà d'ajustar-se a les condicions que marca el consistori. Entre les quals, l'aportació d'un programa d'activitats que requerirà el vistiplau de l'Ajuntament, un requisit que busca «evitar que es provoquen molèsties per soroll que interferisquen en l'activitat del Centre Cívic».

A més, hauran de complir-se els horaris establits: de dilluns a dijous, de 8.00 h a 21.00 h, divendres de 8.00 h a 00.00 h i dissabtes de 10.00 h a 00.00 h, a excepció del període comprés entre el 15 de juny i el 15 d'octubre, en què l'horari podrà estendre's tots els dies fins a les 00.00 h. Així mateix, durant l'època d'exàmens, la cafeteria podrà  obrir fins a l'hora de tancament de la biblioteca o sala d'estudis.

Presentació d'ofertes

El termini de presentació d'ofertes estarà obert fins al 8 d'abril. La tramitació de sol·licituds s'efectuarà electrònicament mitjançant la ferramenta de presentació d'ofertes de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, web en la qual també es poden consultar les condicions que regixen el procés (disponible punxant ací).

Pujar