elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt sol·licita dos subvencions per a realitzar accions formatives a persones desocupades

L'Ajuntament de Sagunt sol·licita dos subvencions per a realitzar accions formatives a persones desocupades
  • L'entitat, a través del departament de Promoció Econòmica i Industrial, ha sol·licitat dos subvencions a Labora, Servei Valencià d'Ocupació i Formació per un import total de 73.030,50 euros

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt sol·licita dos subvencions per a realitzar accions formatives a persones desocupades - (foto 2)

Esta setmana l'Ajuntament de Sagunt ha presentat a Labora, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, dos sol·licituds d'ajuda per a realitzar accions formatives dirigides a persones desocupades.

Estes subvencions tenen l'objectiu de posar en marxa una formació orientada prioritàriament a persones desocupades i amb dificultats d'integració en el mercat laboral amb la finalitat d'obtindre certificats de professionalitat que amplien les seues capacitats laborals i facilite una futura inserció professional.

La subvenció sol·licitada és d’un import de 73.030,50 euros i es destinarà a la realització de tres accions formatives: Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents (450 hores); Activitats auxiliars de comerç (270 hores), i Itinerari formatiu de competències digitals, amb dos nivells bàsic i avançat (120 hores).

En paraules de María José Carrera, edil de Promoció Econòmica i Industrial, «este tipus de formació oferix a les persones la necessària qualificació professional per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball i afavorir la seua inserció laboral».

Les accions formatives es desenvoluparien entre 2023 i 2024 i acolliran a 40 persones, 10 de les quals seran persones en situació o risc d'exclusió social. En totes les accions formatives el col·lectiu de persones amb diversitat funcional tindrà preferència.

En este sentit, María José Carrera ha volgut destacar el fet que «tractem d'oferir formació i oportunitats de treball a tots els col·lectius, però especialment a aquells que tenen més dificultats. Per això és important que, mitjançant este programa, ajudem a persones amb discapacitat al fet que milloren els seus coneixements i aconseguisquen un certificat de professionalitat en una àrea que les empreses demanden».

Pujar