elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt licita la cafeteria, les pistes de pàdel i la piscina descoberta del poliesportiu René Marigil

L'Ajuntament de Sagunt licita la cafeteria, les pistes de pàdel i la piscina descoberta del poliesportiu René Marigil
  • La concessió s'atorgarà per un període de dos anys, prorrogables fins a sis més, amb un cànon de 12.900 euros anuals, aproximadament

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt licita la cafeteria, les pistes de pàdel i la piscina descoberta del poliesportiu René Marigil - (foto 2)

L'Ajuntament de Sagunt ja ha obert el termini de licitació de la cafeteria, les pistes de pàdel i la piscina descoberta, situades al costat del poliesportiu René Marigil. El consistori busca atorgar la concessió d'ús i aprofitament d'un complex «molt transitat diàriament per gran quantitat d'usuaris i usuàries que acudixen a practicar activitats esportives», segons ha detallat la regidora de Patrimoni Municipal, María José Carrera.

En total, es tracta d'un espai d'una mica més de 23.000 m², que inclou les piscines descobertes del René Marigil, la d'adults i la infantil; quatre pistes de pàdel; l'edifici annex al poliesportiu, en el qual se situen la cafeteria, els vestuaris, el magatzem, la sala de calderes i un despatx; i les zones enjardinades confrontants.

Les persones interessades podran optar a la gestió del bar-cafeteria, així com de les piscines i les pistes de pàdel, per un període de dos anys, prorrogables en períodes d'un any durant sis anys més (huit en total) per un cànon d'aproximadament 12.900 € a l'any. «Animem a aquelles empreses que tinguen experiència en la gestió d'espais esportius com este al fet que es presenten al procés. És un complex que oferix moltes garanties, ja que nombroses persones fan ús del poliesportiu municipal diàriament», ha expressat Carrera.

Per la seua part, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assegurat que l'Ajuntament «ha rebaixat al màxim el cànon que l'empresa concessionària ha d'ingressar a l'Ajuntament. Som sensibles amb la situació d'inflació econòmica que estem travessant i de l'increment de despeses que ha d'afrontar l'empresariat», ha explicat.

Requisits per a la gestió de l'espai

A més, el consistori exigix a l'empresa adjudicatària cuidar i vetlar per la neteja i el manteniment de les instal·lacions, donar lloc a zones de sombraje (concretament, en l'espai de gespa), i oferir cursos de pàdel i activitats aquàtiques durant, mínim, quatre hores setmanals.

Quant als horaris d'obertura, les instal·lacions hauran de romandre obertes durant tot l'any entre les 10:00 i les 22:00 hores, a excepció de la piscina, el període d'obertura de la qual serà entre els mesos de juny i setembre, de dilluns a diumenge, en horari de 10:00 a 20:30 hores.

Presentació d'ofertes

El termini de presentació d'ofertes estarà obert fins al dia 15 d'abril. La tramitació de sol·licituds s'efectuarà electrònicament mitjançant la ferramenta de presentació d'ofertes de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, web en la qual també es poden consultar les condicions que regixen el procés (disponibles punxant ací).

Pujar