elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt i la Federació Junta Fallera de Sagunt presentaran el cartell guanyador del concurs Falles 2021

L'Ajuntament de Sagunt i la Federació Junta Fallera de Sagunt presentaran el cartell guanyador del concurs Falles 2021
  • Dijous que ve 17 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc l'esdeveniment a la Casa Municipal de Cultura, per al qual les invitacions estan esgotades

La Federació Junta Fallera de Sagunt, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, anunciarà el cartell guanyador del concurs Falles 2021 que representarà les Falles del municipi d’este pròxim any. Serà dijous que ve 17 de desembre, a les 19 hores, a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt (Carrer Progrés, 9), per al qual les invitacions estan esgotades.

En este acte, presidit per les Falleres Majors de la comarca, Sandra Ordiñaga i Aitana González, es farà públic el cartell seleccionat com a guanyador d'entre les 11 propostes presentades al concurs de cartells promogut per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

Els 11 cartells participants estaran exposats a la Casa Municipal de Cultura durant el mateix dia de la presentació i anunci del cartell guanyador. El jurat seleccionador ha estat format per la presidenta i regidora de Cultura, la secretària, una representant de l'Ajuntament, la Fallera Major de la comarca, 2 representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt, dos presidents de falles de Sagunt i dos assessors artístics.

Pujar