elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt rep 17 estudiants d'Alemanya

L'Ajuntament de Sagunt rep 17 estudiants d'Alemanya
  • El Col·legi FEC María Inmaculada del Port de Sagunt du a terme un intercanvi Erasmus d'alumnes amb un institut de la localitat alemanya de Haßfurt

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, Josep Manuel Tarazona, han rebut este matí en el saló de plens de l'Ajuntament 17 estudiants de la ciutat alemanya de Haßfurt, de la regió de Baviera. Estos alumnes participen en un programa d'intercanvi Erasums que desenvolupa el Col·legi FEC María Inmaculada del Port de Sagunt, i pel qual pròximament 17 alumnes del centre viatjaran a la localitat de Haßfurt. Els i les estudiants alemanys estaran durant una setmana a Sagunt, coneixent la ciutat.

Josep Manuel Tarazona ha incidit en l'interés d'estos programes d'intercanvi per als alumnes dels centres de la ciutat. A més, Darío Moreno ha explicat als estudiants alemanys les principals característiques del municipi i per què Sagunt és una ciutat important dins de la Comunitat Valenciana. Així mateix, ha atés els dubtes dels estudiants, que s'han interessat per Sagunt.

Pujar