elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sagunt dona la benvinguda al personal contractat dels programes EMPUJU i EXPLUS

L'Ajuntament de Sagunt dona la benvinguda al personal contractat dels programes EMPUJU i EXPLUS
  • Este matí s'ha realitzat la recepció i benvinguda de les 11 persones que treballaran en diferents àrees de l'Ajuntament de Sagunt

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Sagunt dona la benvinguda al personal contractat dels programes EMPUJU i EXPLUS - (foto 2)

Este matí l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Recursos Humans i Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, han donat oficialment la benvinguda a les persones contractades mitjançant els programes EMPUJU i EXPLUS, i que durant els pròxims mesos desenvoluparen la seua activitat professional en els diferents departaments de l'Ajuntament de Sagunt. Han estat acompanyats dels regidors i regidora dels departaments als quals s'ha assignat el nou personal amb l'objectiu de rebre'ls, donar-los a conéixer el funcionament de les diferents àrees i acompanyar-los en la seua arribada a l'administració local.

Darío Moreno i María José Carrera han donat la benvinguda a les 11 persones que integren estos programes desenvolupats i finançats pel Servici Valencià d'Ocupació i informació, LABORA. En la seua recepció, Moreno ha destacat que «ens centrem des de l'Ajuntament a intentar millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes i, part d'això, sabem que són les oportunitats laborals, així que precisament per això el departament de Promoció Econòmica posa un accent especial en tallers d'ocupació, en formació, i també per descomptat, en creació de llocs de treball que a l'Ajuntament li puguen vindre bé com a reforç però que, alhora, també siga una experiència positiva per a vosaltres».

En conjunt, l'Ajuntament de Sagunt ha rebut de subvenció 495.296 € per a cobrir els costos salarials i la cotització a la Seguretat Social durant 12 mesos de les persones seleccionades. En esta edició, els perfils triats per a cobrir els diferents llocs de treball són els d'Administració i Direcció d'Empreses, Arquitectura, Comunicació Audiovisual, Dret, Educació Infantil, Educació Social, Informàtica, Enginyeria Civil, Integració Social, Prevenció de Riscos Laborals i Publicitat.

María José Carrera ha destacat que «la importància que té este tipus de programa per al foment de l'ocupació. D'una banda, suposa un reforç humà a àrees concretes de l'ajuntament i ajuden amb l'energia i il·lusió pròpies de qui inicia un nou projecte laboral. D'altra banda, atorga a les persones beneficiàries d'una oportunitat per a adquirir i ampliar el seu bagatge professional facilitant posteriorment la seua inserció en el mercat de treball».

El programa EMPUJU, destinat a la contractació de persones menors de 30 anys per entitats locals, compta amb una subvenció de LABORA de 169.774 €. En esta edició els departaments de Promoció Econòmica i Industrial, Informàtica i Educació comptaran amb quatre tècnics que ajudaran al desenvolupament de la gestió diària del treball departamental al mateix temps que adquirixen experiència i coneixements que facilitaran la seua posterior ocupabilitat.

Per part seua, el programa EXPLUS està destinat a la contractació de persones desocupades de, almenys, 30 anys i compte en esta edició amb una subvenció de LABORA de 325.523 €. En este cas, set persones ajudaran als departaments de Biblioteques, Comerç i Mercats, Contractació, Esports, Mobilitat, Patrimoni i Salut Laboral en les seues comeses habituals.

Pujar