elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament homenatja el perruquer Iván Martínez, campió del món de perruqueria

L'Ajuntament homenatja el perruquer Iván Martínez, campió del món de perruqueria
  • S'ha proclamat campió del món en l'OMC Hairworld de Paris, en la prova de Fashion Pro Cut.

MÉS FOTOS
L'Ajuntament homenatja el perruquer Iván Martínez, campió del món de perruqueria - (foto 2)

L'Ajuntament de Sagunt ha rebut Iván Martínez Sampedro, perruquer del Port de Sagunt, com a campió del món en l'OMC Hairworld, en la prova de Fashion Pro Cut. A l'acte han assistit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino; així com companys, familiars i amics del perruquer.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha manifestat: «Quan s'arriba a estes altes quotes d'excel·lència ha d'haver-hi molta faena i sacrifici darrere. Tu eres la prova que realment el nostre comerç pot arribar al més alt, amb el teu exemple positiu ajudes a inspirar a altres centenars de persones». Així mateix, Darío Moreno ha recalcat que un dels «eixos imprescindibles» de la ciutat és el comerç: «Els ciutadans i les ciutadanes amb les nostres eleccions de consum determinem quin model de ciutat volem, però és imprescindible que les empreses ho aposten tot per ser referents».

Iván Martínez s'ha mostrat molt agraït amb l'Ajuntament de Sagunt i s'ha recordat dels seus familiars, així com del seu equip de treball: «Dedique este èxit a tots els ciutadans de Sagunt. El nom del nostre municipi ja sona i es coneix a nivell internacional dins del món de la perruqueria».

El campionat s'ha dut a terme a Paris, lloc on el perruquer ha guanyat la majoria dels seus títols, encara que també ha competit a Las Vegas, Berlín, o Seül. Amb este últim ja són quatre els grans títols i reconeixements aconseguits. El primer dels quals va ser en 2016, on es va proclamar campió d'Europa; en 2019 subcampió del món; en 2022 va ser tercer del món per equips i ara campió del món. En esta edició de l'OMC Hairworld competien més de 1.000 perruquers de tot el món.

Pujar