19 de gener de 2021 19/1/21

Joventut programa un cicle de curtmetratges per als pròxims tres caps de setmana en Sagunt

Joventut programa un cicle de curtmetratges per als pròxims tres caps de setmana en Sagunt - (foto 1)
  • El Casal Jove oferirà 22 obres agrupades temàticament cada cap de semana

La Delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat un variat cicle de curtmetratges per als pròxims tres caps de setmana en col·laboració amb CortoEspaña. El Casal Jove oferirà 22 curts amb entrada lliure fins a completar aforament i complint amb totes les mesures de seguretat pel coronavirus. Cada cap de setmana es projectaran obres de diferent temàtica.

Este cap de setmana, podrem veure 10 curts premiats o nominats en els Premis Fugaz, repartits en dos sessions. Començarà el divendres, dia 4, amb cinc curts, i seguirà el dissabte, amb altres 5. Totes dos sessions començaran a les 19 hores. La duració dels curts del primer dia és de 80 minuts entre tots i la del segon, de 75 minuts.            

El divendres, 11 de desembre, a partir de les 19 hores, 6 curts del cicle contra la violència de gènere amb una duració en total de 68 minuts. Alguns estan protagonitzats per coneguts intèrprets com Natalia Millán, Adolfo Fernández i Leticia Dolera, entre d’altres.

Per a finalitzar, arriba el torn dels més menuts amb altres 6 curts per al públic infantil. En este cas, la sessió serà matinal i començarà a les 11.30 hores del dissabte, 19 de desembre. Davall el nom de ‘Pel·lis matinals infantils’ s'oferiran 6 curts procedents d'una selecció de curtmetratges infantils CortoEspaña. Estes 6 pel·lis tenen una duració total de 42 minuts, de les quals 4 són d'animació.

CortoEspaña és una iniciativa per a promocionar i difondre el curtmetratge espanyol al nostre país. A més de cicles temàtics i altres activitats com a tallers, els seus principals exponents són el Festival Itinerant CortoEspaña, que en 2017 va visitar més de 70 localitats i va reunir més de 15.000 espectadors, i els Premis Fugaz, uns guardons dividits per categories que decidix una comissió composta per més de 300 professionals del sector del curtmetratge.

Pujar