elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inscripcions obertes per als i les artistes que vulguen participar en el festival d'art urbà Més Que Murs 2021

Inscripcions obertes per als i les artistes que vulguen participar en el festival d'art urbà Més Que Murs 2021
  • El termini de presentació de sol·licituds, en les quals s'ha d'adjuntar el currículum artístic i el portfolio, estarà obert fins al 30 de maig

El Festival d'Art Urbà Més Que Murs, organitzat per l'Ajuntament de Sagunt a través del departament de Joventut i Infància, llança una crida a artistes urbans i urbanes que vulguen formar part del cartell de la seua VI edició, les intervencions artístiques de la qual es realitzaran durant els últims mesos de 2021.

La convocatòria per a la presentació de sol·licituds per part dels i les artistes estarà oberta des de l'1 fins al 30 de maig, tots dos inclusivament i es realitzarà de manera en línia, enviant tant el currículum artístic com el portfoli a l'adreça de correu electrònic mesquemurs@gmail.com. Els fitxers adjunts no hauran de superar els 25 MB.

A cada artista seleccionat/a se li assignarà un mur o espai per a fer el seu treball, del qual presentarà un esbós en el termini de 15 dies després de comunicar-li la seua selecció i rebrà un caixet d'entre 700€ i 1500€, depenent de les dimensions i dificultat tècnica de l'emplaçament de l'obra que se li propose.

Guillermo Sampedro, regidor delegat del Departament de Joventut i Infància, ha explicat el següent: «Obrim ara esta convocatòria perquè els artistes puguen presentar-se i formar part d'un festival que cada any va consolidant-se i fent-se un nom en el circuit de festivals d'art urbà. És una oportunitat magnífica per a formar part del cartell d'esta sisena edició que estem ara preparant i que desenvoluparem a partir de l'estiu. Confiem que tinga èxit esta convocatòria i fer una bona selecció d'artistes per a això, tindrem en compte, a més, criteris com l'edat, el gènere i, sempre, prevalent artistes locals, com fem en les últimes edicions del MésqueMurs».

Els i les interessades podran consultar les bases de la convocatòria i tota la informació necessària a través del següent enllaç: https://www.saguntjove.es/activitat/call-for-artist-festival-mes-que-murs/?fbclid=iwar0u3kfa3wls9-k11rf0wv97ht7rcaysftfg7la7281ghjbtto7ynt6bm5y En eixe sentit, fins al 30 de maig qualsevol artista interessat/a pot presentar-se per a formar part del cartell de la 6a edició del Festival d'Art Urbà Més Que Murs.

Pujar