elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre congrega a 22 empreses i més de 500 persones interessades en les ofertes

La I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre congrega a 22 empreses i més de 500 persones interessades en les ofertes
  • L'esdeveniment s'emmarca dins del Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre Som Comarca i està subvencionat per LABORA

MÉS FOTOS
La I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre congrega a 22 empreses i més de 500 persones interessades en les ofertes - (foto 2)

La I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, s'ha desenvolupat este matí en el Casal Jove del Port de Sagunt amb la participació de més de 350 persones inscrites com a demandants d'ocupació i 22 empreses que han oferit llocs de treball. Cal esmentar que també ha assistit Asecam, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Facosa, AVA Asaja, CC.OO i UGT.

La jornada s'ha iniciat amb quatre breus discursos pronunciats pel regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt, Raúl Palmero; la presidenta d'ASECAM, Cristina Plumed; la secretària general d'UGT a l'Horta Nord, Camp de Túria i Camp de Morvedre, Pilar Tarragón; i el secretari general de CC.OO Camp de Morvedre i Alt Palància, Sergio Villalba.

El regidor de Promoció Econòmica s'ha mostrat optimista amb esta iniciativa: «Estem molt contents perquè comptem amb més de 22 empreses de la comarca i algunes de fora d'ella». Encara que s'han apuntat un total de 350 persones desocupades, Raúl Palmero, ha anunciat durant el transcurs de la fira que rebran a «més de 500 persones» interessades en els llocs de treball oferits. «Volem continuar construint una millor societat en la qual tots els veïns i veïnes tinguen una oportunitat per trobar eixa ocupació tan somiada», ha conclòs l'edil de l'Ajuntament de Sagunt.

L'esdeveniment s'emmarca dins del Pacte Territorial per l'Ocupació del Camp de Morvedre Som Comarca en el qual s'integren Sagunt, Canet d'en Berenguer, així com les Mancomunitats de la Baronia i de Les Valls. No obstant això, en este acord, que es va formalitzar en el 2016, també participa Asecam, CEV, Facosa, AVA Asaja, CC.OO i UGT. La I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre està subvencionada pel Servei Públic de Formació de la Comunitat Valenciana LABORA.

La I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre és un punt de trobada entre les empreses i les persones demandants d'ocupació. Durant l'esdeveniment algunes d'estes companyies han realitzat entrevistes amb demandants d'ocupació preseleccionats, mentre que altres empreses han instal·lat estands per a poder depositar currículums vitae de cara a futures ofertes d'ocupació.

Cal esmentar que la I Fira d'Ocupació Comarcal del Camp de Morvedre està compromesa amb la inclusió laboral de col·lectius de difícil inserció. I, per això, compta amb dos empreses especialitzades en llocs de treball per a persones amb diversitat funcional.

A més, a l'auditori del Casal Jove del Port de Sagunt també s'han impartit quatre conferències: Cómo crear una identidad digital para conseguir empleo, a càrrec de Sandra Romero Cañadas (9.45 hores); El mercado laboral actual. La formación continua como elemento clave, duta a terme per Remedios Font Lozano (11.00); Cómo construir tu propio Storytelling, que quiero transmitir durante el proceso de entrevista (menos es más y aquí no sirve el ChatGPT), per Ana Sánchez de l'empresa Factor Enginyeria i Decolataje (11.50); i, finalment, Soft Skills para la búsqueda de empleo e incorporación de las organizaciones, impartida per Kike Algora Sebastià (12.20).

Pujar