elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza el programa Labora Emprén Sagunt

Finalitza el programa Labora Emprén Sagunt
  • Esta acció realitzada per LABORA ha impulsat l'esperit emprenedor i ha comptat amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica i Industrial

Este dimecres es va tancar el programa Labora Emprén Sagunt, que s'ha realitzat a les aules del Casal Jove del Port de Sagunt. L'acció promoguda per Labora ha impulsat l'esperit emprenedor i ha comptat amb la col·laboració organitzativa del departament municipal de Promoció Econòmica i Industrial.

Durant el mes de novembre l'alumnat que ha participat en esta formació ha pogut veure en diferents sessions els processos que porten des de l'autodiagnòstic de les capacitats emprenedores i la detecció d'idees de negoci fins a la pròpia validació d’estes idees mitjançant un pla d'empresa.

En les sessions dutes a terme, s'han treballat de manera grupal i de manera individualitzada aspectes concrets del procés de posada en marxa de negoci, detectant fortaleses dels seus projectes i establint una fructífera relació per a concretar en un futur els seus projectes.

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha explicat que «este tipus de programa és doblement positiu perquè, d'una banda, detecta en el nostre territori l'esperit emprenedor latent i l’acompanya en els seus primers passos, i, d'altra banda, estreta la col·laboració amb LABORA en l'objectiu comú de fomentar nous projectes empresarials i ajudar-los en la seua posada en marxa inicial».

Esta acció s'engloba dins de les actuacions que el departament de Promoció Econòmica i Industrial realitza per a dinamitzar l'emprenedoria i que comprenen, entre altres, l'atenció personalitzada, l'assessorament legal i la mentorización de plans d'empresa. Totes les persones interessades a rebre informació poden contactar telefonant al 96.265.58.86 o a través de les seues xarxes socials.

Pujar