elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El festival Música al Port torna a sonar a partir del pròxim divendres 28 de juny

El festival Música al Port torna a sonar a partir del pròxim divendres 28 de juny
  • S'han programat sis actuacions de diversos gèneres musicals entre el 28 de juny i el 20 de juliol

MÉS FOTOS
El festival Música al Port torna a sonar a partir del pròxim divendres 28 de juny - (foto 2)

 

 

El festival Música al Port torna al municipi amb un cartell en el qual s'anuncien sis actuacions de diversos gèneres musicals programades entre el 28 de juny i el 20 de juliol. Com ja és tradició, este festival estiuenc tindrà lloc com a escenari principal als jardins del Centre Cívic Antic Sanatori, esta localització del Triangle Umbral del Port de Sagunt també ha sigut el lloc triat per a la presentació de la present edició. En l'acte ha participat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Cultura, Ana María Quesada, així com representants de les agrupacions participants.

La regidora de Cultura, Ana María Quesada, ha expressat: «A partir del 28 de juny tornem a gaudir d'eixes nits d'estiu amb música als jardins del Centre Cívic. Enguany afegim un espai més, que és el conegut pati de Begoña, en ple centre de la població». Així mateix, ha assegurat: «Des del departament de Cultura pretenem oferir allò que se'ns sol·licita, que se'ns demanda i que entenem que pot resultar més divertit o agradable per a la ciutadania».

Música al Port és un festival d'accés gratuït i a l'aire lliure que està organitzat per l'Ajuntament de Sagunt, a través de la Regidoria de Cultura.

El divendres 28 de juny a les 23 hores serà el torn de la Banda Simfònica Lira Saguntina amb Melodies dels carrers d’antany i l'endemà, 29 de juny, a les 23 hores, la Coral Almudáfer interpretarà Queen Mamma Mia, tots dos als Jardins Centre Cívic Antic Sanatori.

El 5 de juliol a les 20 hores a la Casa Municipal de Cultura Reencuentro Años 60 realitzarà un homenatge a Carlos García Esteve.

El 6 de juliol a les 23 hores als Jardins Centre Cívic Antic Sanatori la Unión Musical Porteña, al costat de Bàrbara Gramage, Carmen Bosó, Marta Folqués i Merxe N. Calderón oferiran Divas al públic.

El 12 de juliol a les 23 hores serà el torn de Why Not que interpretaran Rock, Soul i Rhythm - Blues Tribut anys 60 i 70 al pati del col·legi de Begoña.

El 20 de juliol a les 22 hores tindrà lloc el 63é Festival Internacional Fundación Cante de Las Mines als Jardins Centre Cívic Antic Sanatori en el qual es realitzarà la prova selectiva dels concursos de cante, guitarra i ball flamenc.

Música al Port compta amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura (IVC); la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport; la Junta d'Andalusia; el Palau de les Arts Reina Sofia.

Pujar