elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Este dissabte torna a l'avinguda 9 d'Octubre ‘Un desfile de película’

Este dissabte torna a l'avinguda 9 d'Octubre ‘Un desfile de película’
  • L'Asociación de Comerciantes 9 de Octubre ha programat l'esdeveniment per a demà, 31 de maig, a les 20 hores

MÉS FOTOS
Este dissabte torna a l'avinguda 9 d'Octubre ‘Un desfile de película’ - (foto 2)

L'Asociación de Comerciantes 9 de Octubre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, organitza un any més ‘Un desfile de película’. Esta iniciativa té com a objectiu la visibilització del comerç local, atés que en la desfilada els comerços mostraran moda, joieria, complements, etcètera. L'esdeveniment començarà a les 20 hores del divendres 31 de maig a l'avinguda 9 d'Octubre del Port de Sagunt, localització que comptarà amb la instal·lació de cadires per a garantir la comoditat del públic assistent i una posada en escena molt cuidada.

«Tenim un comerç que, sens dubte, és de pel·lícula. És el millor que té este municipi per a mantindre's actiu, perquè els nostres carrers tinguen vida i perquè generen treball», ha assegurat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno. A més, Moreno ha garantit que la desfilada serà «entretinguda i divertida». Però, sobretot, l'alcalde de Sagunt ha asseverat que l'esdeveniment «parlarà molt i molt bé de l'alta qualitat que es dona en el nostre comerç, un comerç que continua lluitant per ser una referència i que continua demanant a cada persona que reflexione, perquè cada decisió de consum té un impacte sobre la ciutat que volem».

D'altra banda, la regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino, ha agraït als establiments la seua col·laboració amb la iniciativa i a l'Asociación de Comerciantes 9 de Octubre «que faça apostes i accions de dinamització comercial com esta desfilada de pel·lícula, de manera que la gent que vaja a veure eixa desfilada puga veure els productes que s'oferixen dins d'estos establiments que compten amb una qualitat excepcional i que els tenim a l'abast de la nostra mà sense haver de desplaçar-nos a altres llocs».

El president de l'Asociación de Comerciantes 9 de Octubre, Gregorio García, ha destacat el «gran èxit» quant a la participació de les botigues integrades en l'entitat que presidix: «Hem aconseguit reunir diferents comerços especialitzats que ens mostraran les seues noves propostes». Així mateix, Gregorio García ha animat a la ciutadania a acostar-se a veure la desfilada, assegurant que gaudirà «de tot el glamur i l'atractiu del món de la passarel·la i podran comprovar les novetats i els millors productes dels comerços de la ciutat».

Pujar