elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Ducs du Swing & Eva Slongo interpreten el concert Jazz Manouche desde París

Les Ducs du Swing & Eva Slongo interpreten el concert Jazz Manouche desde París
  • La cita musical està programada per al dissabte 20 d'abril a les 20 hores al Centre Cultural Mario Monreal i les entrades tenen un preu de 7 euros

El trio musical Les Ducs du Swing i la violinista Eva Slongo s'unixen el dissabte 20 d'abril per a interpretar Jazz Manouche desde París, un concert de 90 minuts que tindrà lloc al Centre Cultural Mario Monreal a les 20 hores.

Esta actuació musical forma part de la programació primaveral de la regidoria de Cultura i el preu per a gaudir del concert és de 7 euros. Es poden adquirir les entrades a través de la següent pàgina web: https://www.servientradas.com/espectaculo/ayuntamiento_de_sagunto/3/jazz-manouche-desde-paris.html.

La violinista Eva Slongo s'unix al trio musical Les Ducs de Swing, una formació musical composta pel contrabaixista Carlos Rubio i els guitarristes Fabián Barraza i Rodrigue Vera. Amb la improvisació com a norma principal, cada concert que oferixen Les Ducs de Swing & Eva Slongo és diferent en disciplines i dinàmiques musicals. Sense deixar de costat i respectant sempre l'esperit Manouche i la figura del gran Django Reinhardt, el repertori que interpreten no sols compta amb cançons de l'estil Gypsi, sinó que inclouen temes propis.

Pujar