elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els departaments d'Educació i Promoció Econòmica sumen sinergies per a apostar pel foment de l'ocupació i l'FP dual

Els departaments d'Educació i Promoció Econòmica sumen sinergies per a apostar pel foment de l'ocupació i l'FP dual
  • A més, s'està impulsant la creació de l’FP dual amb nous cicles formatius de la ciutat

MÉS FOTOS
Els departaments d'Educació i Promoció Econòmica sumen sinergies per a apostar pel foment de l'ocupació i l'FP dual - (foto 2)

Des dels departaments d'Educació i Promoció Econòmica durant les últimes setmanes s'han anat mantenint diferents reunions amb grans empreses de la comarca, on s'han abordat les diferents possibilitats de treballar en una línia conjunta per al foment d'ocupació i fomentar l'FP dual amb els centres educatius de la ciutat.

En este sentit, el regidor d'Educació i de Promoció Econòmica, Raúl Palmero, ha transmés la seua gran satisfacció pel gran interés mostrat per totes les empreses amb l'afany de continuar potenciant la creació d'ocupació i que l'Ajuntament siga un referent en este sentit amb la seua agència de departament de col·locació des de Promoció Econòmica. També han transferit bones sensacions en el sentit de crear noves línies d'actuació i treball per a gestionar l'FP dual amb nous cicles formatius de la ciutat.

Ahir, va haver-hi una reunió amb una delegació educativa que ha vingut d'Alemanya de la mà de l'empresa Thyssen per a informar-se sobre l'FP dual de la ciutat i la xarxa de cicles formatius amb què actualment compta la comunitat educativa de Sagunt.

Al seu torn, es van compartir les experiències de l'Ajuntament de Sagunt i es va recollir molta informació referent a l'educació i al sistema educatiu que tenen a Alemanya. En este sentit, s'ha vist com hi ha nous mecanismes i metodologies que es poden explorar per a intentar reconduir el flagrant abandó escolar i desocupació juvenil del nostre país. El regidor dels departaments d'Educació i de Promoció Econòmica ha comentat que ja s'estan traçant unes línies estratègiques entre els dos departaments per a fomentar, incentivar i explorar noves línies de foment de l'ocupació conjuntament amb el Labora de Generalitat Valenciana.

 

Pujar