elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El departament de Tresoreria de Sagunt informa la ciutadania sobre com domiciliar els seus impostos

El departament de Tresoreria de Sagunt informa la ciutadania sobre com domiciliar els seus impostos
  • El ciutadà o ciutadana pot optar per diverses opcions per a domiciliar els seus impostos: presencial, digital o per correu

El departament de Tresoreria de l'Ajuntament de Sagunt informa la ciutadania del procediment que ha de seguir-se per a domiciliar els rebuts dels diferents impostos a causa de l'alta demanda d'informació sobre este assumpte.

El ciutadà o ciutadana pot optar per diverses opcions per a domiciliar els seus impostos. La primera opció és presencial i, sense necessitat de demanar cita prèvia, haurà d'acudir a les Oficines del SAIC de Sagunt o del Port de Sagunt, situades al carrer Camí Reial 65 i en la plaça del Sol respectivament. Es recorda que l'interessat o interessada ha d'acudir amb un certificat bancari del compte a domiciliar o un document similar.

L'opció digital consistix a identificar-se en l'Oficina Virtual Tributària en el Portal Contribuents mitjançant el certificat digital: https://sagunt.tributoslocales.es/va/462202/ASAGUNTO. Per a això, l'usuari o usuària haurà d'entrar en la pàgina web de l'ajuntament, a continuació clicar en “Portal Contribuent”, identificar-se i després clicar en “Les meues dades”, on li apareixeran les opcions de consultar o modificar domiciliació.

Si l'interessat o interessada preferix l'opció en oficina de correus, haurà d'enviar una carta certificada dirigida a l'Ajuntament de Sagunt (c/ Autonomia, 2) i adjuntar el model SEPA de domiciliacions, una còpia del DNI i el certificat bancari del compte. Esta documentació la trobarà en la pàgina web de l'Ajuntament.

Pujar