elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El departament de Promoció Econòmica de Sagunt va atendre 229 persones i va cobrir 14 nous llocs de treball en l'últim trimestre

El departament de Promoció Econòmica de Sagunt va atendre 229 persones i va cobrir 14 nous llocs de treball en l'últim trimestre
  • Es tracta de 140 dones i 89 hòmens a partir de 31 anys

MÉS FOTOS
El departament de Promoció Econòmica de Sagunt va atendre 229 persones i va cobrir 14 nous llocs de treball en l'últim trimestre - (foto 2)

L'àrea d'Orientació Laboral del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt ha atés de manera individual 229 persones durant els mesos de gener, febrer i març de 2024. D'elles, 140 van ser dones i 89 hòmens.

Els rangs d'edat en els quals se situen majoritàriament les persones beneficiàries d'orientació laboral són de 31 a 45 anys i de més de 45, amb el mateix percentatge d'usuaris i usuàries.

En referència a l'Agència de Col·locació Sagunt Ocupa, autoritzada pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), durant este primer trimestre s'han gestionat 28 ofertes d'ocupació i s'han formalitzat un total de 14 nous contractes d'ocupació.

El Servei d'Atenció Individual d'Orientació Laboral té com a objectiu millorar i reforçar la capacitat d'inserció laboral de les persones demandants d'ocupació. Per a això s'oferixen servicis com informació laboral, entrevista individualitzada, anàlisi del perfil professional, orientació laboral, itineraris personalitzats d'inserció i seguiment individualitzat.

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Raúl Palmero: «És important que des de les administracions continuem apostant fermament per l'ocupabilitat de la nostra ciutadania i així ho reflectixen les dades del primer trimestre, amb més de 200 atencions individualitzades en la cerca d'ocupació i havent resultat empleades altres 14». D'altra banda, ha explicat que des del departament de Promoció Econòmica, «posem tots els mecanismes a la disposició dels veïns i veïnes per a construir un futur d'ocupació i progrés».

Per a conéixer més en profunditat els servicis de l'Agència de Col·locació Sagunt Ocupa pots concertar cita a través de la següent pàgina web https://governalia.com/launch/sagunt/ o en el telèfon 96 265 58 86.

Pujar