elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La delegació de Turisme de Sagunt ha estat present en la Fira Internacional de Turisme Ornitològic d'Extremadura

La delegació de Turisme de Sagunt ha estat present en la Fira Internacional de Turisme Ornitològic d'Extremadura
  • S'ha celebrat del 23 al 25 de febrer al Parc Nacional de Monfragüe, referent mundial de turisme ornitològic.

MÉS FOTOS
La delegació de Turisme de Sagunt ha estat present en la Fira Internacional de Turisme Ornitològic d'Extremadura - (foto 2)

Este cap de setmana la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha estat present de la mà de València Turisme, en la Fira més important de turisme ornitològic d'Espanya.

La FIO 2024 és la fira degana de turisme ornitològic a Espanya, i la segona més important d'Europa, i reunix el millor de l'oferta i els serveis relacionats amb la naturalesa i l'observació d'aus, activitat en la qual la delegació de turisme s'està especialitzant.

La regidora delegada del departament de Turisme, Natalia Antonino, ha comentat que «per a la ciutat és important obrir la promoció a altres comunitats per a ampliar els nostres turistes. Volem aprofitar este tipus de fires més especialitzades per a donar a conéixer tots els recursos que la ciutat té no sols a nivell patrimonial sinó també natural, com és el turisme ornitològic.» A més, ha afegit que és «una activitat que ens permet posar en valor els nostres espais naturals, com són les marjals i els paratges naturals de la comarca.»

La delegació de Turisme, en la seua aposta per diversificar i desestacionalitzar l'oferta turística comarcal, ha presentat la Guia de Turisme Ornitològic del Camp de Morvedre, realitzada dins del Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre.

Una guia realitzada en sis idiomes: castellà, valencià, anglés, francés, alemany i holandés, que inclou un mapa amb rutes, punts d'observació i aus que es poden albirar en cada època de l'any, a més de codis QR amb enllaços a àudios amb cant de cada espècie.

La guia ha sigut realitzada per l'empresa Numenius Tours S.L, una referència per al turisme ornitològic a València, i conté informació de la marjal dels Moros i Almardà, la Font de Quart (Quart de les Valls), el Garbí (Estivella) i Sant Esperit (Gilet). Es pot aconseguir en línia, en les webs de turisme www.morvedreturismo.es i www.saguntoturismo.com i en les oficines de turisme de manera presencial.

Pujar