elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Conservatori de Sagunt interpreta esta setmana les audicions i el concert del segon trimestre

El Conservatori de Sagunt interpreta esta setmana les audicions i el concert del segon trimestre
  • Les agrupacions que actuaran en el concert d'este dijous seran l'Orquestra, la Big Band i la Banda

MÉS FOTOS
El Conservatori de Sagunt interpreta esta setmana les audicions i el concert del segon trimestre - (foto 2)

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de l'Ajuntament de Sagunt realitzarà hui, dilluns 4 de març, i demà, 5 de març, les audicions del segon trimestre i este dijous, 7 de març, oferirà un concert gratuït en L’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt a les 19 hores, en el qual actuaran l'Orquestra, la Big Band i la Banda. Estes actuacions les organitza el Conservatori municipal dependent del departament d'Educació.

Les audicions seran de solistes i grups de cambra i tindran lloc en el Conservatori a partir de les 16:30 hores.

En el concert, l’Orquestra, dirigida per Francisco Hernández Forriol i María José Canet Benavent, interpretarà la Fairest Isle (Ópera Rey Arturo), d’Henry Purcell, amb la solista Olha Yankowska; Domine Deus (Gloria), d’Antonio Vivaldi, amb els solistes Maria Corbaton (cant), Piedad Madrid (oboè) i Carlos Rovira (Violoncel); Lascia Ch’io Pianga (Ópera Rinaldo), de Geor Friederich Händel amb la solista Martina Corella; i The elements, de Richard Meyer.

La Big Band, dirigida per Francisco Garfella Ayete, interpretarà L-O-V-E, de Bert Kaempfert i Milt Gabler, con el arreglo de Roger Holmes; Topsy, d’Edgar Batle i Eddie Durbham, amb l’arranjament de Rick Stitzel; Blue Bosa, de Kenny Durham, amb l’arranjament de Mark Taylor; Autum Leaves, de Joseph Kosma, amb l’arranjament de Michele Fernández; i Blues for you, de Mark Taylor.

La Banda, dirigida per Mónica Navarro Redondo i J. Ignacio Ruiz Linares interpretarà Don Juan (Fantasía Española), de Rafael Doménech Pérez, amb els solistes Camilo Torres Herrada (trompeta) i Raquel Lorente Cantos (saxofón); Vasa for symphonic Band, de José Súñer Oriola; i Eaglecrest, de James Barnes.

Pujar