elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Sagunt exigeix a l’Autoritat Portuària de València l’obertura imminent del port a la ciutat

  • Pepe Gil, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Sagunt, va assistir a la xarrada "Plans de futur del Port de Sagunt", organitzada per l’associació de veïns La Forja

Compromís per Sagunt dubta que el port marítim vaja a obrir-se pròximament a la ciutat. El seu portaveu a l’Ajuntament, Pepe Gil, va assistir a la xarrada “Plans de futur del Port de Sagunt”, organitzada per l’associació de veïns La Forja, on l’Autoritat Portuària va informar al públic assistent de les futures accions a escometre en el port. Segons extrau Gil de l’acte: “Alguns plans ja s’havien avançat, però el que ens resulta curiós -i que ve a confirmar allò que havíem escoltat- és que la intenció que el moll nord (dàrsena 1) quede lliure a la ciutadania tardarà prou de temps, si realment tenen intencions de reubicar l'activitat industrial i portuària que allí es desenvolupa.”

Al respecte de les vertaderes intencions de l’APV d’obrir el moll nord a la ciutat, el portaveu nacionalista assenyala: “Creiem que el que realment estan fent és dilatar el temps a veure si hi ha uns altres que manen per tal de poder incomplir una altra vegada el conveni. Ens dona eixa sensació. El que ha de fer L’Autoritat Portuària és complir el conveni signat a principis del 2019 i que després va ser publicat en el BOE.”

“Exigim a l’APV que trasllade les activitats industrials i portuàries que s’estan desenvolupant en el moll nord a un altre lloc –que hi ha de sobra- i que els veïns i veïnes puguen disfrutar d’eixa part del port, i es convertisca en un espai on puguen desenvolupar-se tot tipus d’activitats socials, turístiques, culturals i esportives, integrat en un conjunt amb el pantalà i la seua part terrestre.”, conclou Pepe Gil.

Treball de la associació La Forja

Quant a la tasca que duu a terme l’associació de veïns de La Forja el regidor valencianista ha volgut destacar: “És d’agrair i valorar la implicació de La Forja en la vida de la ciutat. Tant de bo hi hagueren al municipi més persones com les que fan funcionar esta associació. Totes les xarrades, debats, activitats culturals, etc., que organitzen són programades i portades endavant amb la idea de millorar la nostra ciutat i la vida dels nostres veïns i veïnes.”

 

Pujar