elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Sagunt celebra el dia 24 d’abril el certamen fotogràfic Federic Aznar

Compromís per Sagunt celebra el dia 24 d’abril el certamen fotogràfic Federic Aznar
  • L’acte d’entrega de guardons tindrà lloc a les set de la vesprada al Consell Agrari de Sagunt

Compromís per Sagunt celebra el dia 24 d’abril el certamen fotogràfic Federic Aznar. L’acte d’entrega de guardons tindrà lloc a les set de la vesprada al Consell Agrari de Sagunt. En paraules de Lluís Alcaide, portaveu local de Compromís a Sagunt: “Un any més torna un dels actes marcats en taronja al nostre calendari. El pròxim dimecres celebrarem de nou el certamen homenatge al nostre benvolgut company i amic Fede Aznar. El lema d’enguany ha sigut el Grau Vell, un entorn que Fede s’estimava i que durant la nostra legislatura vam impulsar la rehabilitació del seu conjunt arqueològic.”

Quant a les obres, Alcaide afirma: “Són unes fotografies d’una gran qualitat, com tots els anys. En esta edició, hem rebut 32 precioses imatges que projectarem durant l’entrega de premis per tal que tothom puga gaudir d’elles. La veritat que el jurat no ho ha tingut gens fàcil ja que són unes obres que representen fidelment el que buscàvem amb este lema: ressaltar el valor que té per a Sagunt un nucli marítim únic com és el Grau Vell, que es troba rodejat d’una marjal que cal protegir i defensar, un enclavament singular en què es pot repassar la història de la nostra ciutat, des de l'antic port ibero-romà fins a les bateries defensives de la Guerra Civil.”

Segons manifesta el portaveu valencianista: “L’acte comptarà amb la participació de veïns i veïnes del Grau Vell que compartiran amb el públic assistent anècdotes i records de la vida en el barri. Segur que resultarà en un goig el poder escoltar-les.”

“Des de Compromís per Sagunt volem convidar a tota la ciutadania a assistir a l’acte d’entrega de premis del certamen fotogràfic Federic Aznar que tindrà lloc el pròxim dimecres, 24 d’abril a les 19 hores, en el saló d’actes del Consell Agrari, per tal de retre homenatge a la figura de Fede Aznar i, també, comprovar la extraordinària qualitat dels treballs presentats.”, conclou Lluís Alcaide.

 

Pujar