elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís reitera el seu suport al veïnat d’Almardà, Corint i Malva-rosa per a la recuperació ambiental i inversió per a les platges

Compromís reitera el seu suport al veïnat d’Almardà, Corint i Malva-rosa per a la recuperació ambiental i inversió per a les platges
  • El grup municipal valencianista s’ha reunit amb representants de l’associació veïnal d’Almardà, Corint i Malva-rosa per a tractar els temes que afecten el litoral saguntí

MÉS FOTOS
Compromís reitera el seu suport al veïnat d’Almardà, Corint i Malva-rosa per a la recuperació ambiental i inversió per a les platges - (foto 2)

Compromís reitera el seu suport als veïns d’Almardà, Corint i Malva-rosa per a la recuperació ambiental i inversió per a les platges del nord. El grup municipal valencianista ha mantingut una reunió amb representants de l’associació veïnal d’Almardà, Corint i Malva-rosa per a tractar els temes que afecten el litoral saguntí. Segons Pepe Gil, portaveu del grup municipal a l’Ajuntament: “Ha resultat una reunió prou fructífera, on l’objectiu principal ha sigut conéixer de primera mà les seues necessitats i reivindicacions, a més de les estratègies a seguir en un futur pròxim per aconseguir una major protecció i inversió per al nostre litoral. Des de Compromís els hem traslladat la nostra intenció de mantindre una comunicació constant i fluida amb ells, i ens posem a la seua disposició per al que necessiten.”

Durant la reunió, es va fer un repàs dels temes que tenen a veure amb la rehabilitació de la platja. Tal com assenyala Gil: “Vam parlar sobre l’estat del projecte de regeneració de la costa. A més, els representants veïnals ens van informar sobre la reunió que van mantindre amb Costes recentment. En un parell de setmanes es reuneixen de nou, però sembla que no hi ha hagut cap avanç respecte al que els van prometre de dur endavant el projecte previst, que consistia bàsicament en aportar 1 milió de metres cúbics d’arena. Ens han fet saber que no confien en obtindre una resposta positiva.”

“Per la nostra part els vam informar del nostre posicionament en quant a avançar en la solució dels problemes de clavegueram i pluvials a les platges del nord, de la mateixa manera en que s’està fent al Port de Sagunt, tal com va determinar-se en el consell d’administració d’Aigües de Sagunt.”, continua Pepe Gil.

Sobre l’acció del govern actual, Compromís va posar de relleu “la necessitat de convocar la Comissió Especial de Platges, perquè allí es va prometre, per part de l’Alcalde, que es contractaria una empresa perquè fera una valoració de la situació de les platges després de l’actuació que va fer-se en Almenara. D’açò no en sabem res, ni de les negociacions que puga estar fent el senyor Moreno. Al mateix temps, tampoc sabem res del projecte que es suposa està desenvolupant-se conjuntament amb Canet d’en Berenguer. Almenys no ens consta que hi haja cap contracte signat perquè una empresa faça eixos treballs.”, assenyala el portaveu nacionalista.

“A més a més, els van traslladar que, en funció dels resultats que obtinguen de la reunió amb Costes, des de Compromís per Sagunt ens oferim a fer la pressió que calga perquè la veu dels veïns i veïnes d’Almardà, Corint i Malvarosa, i en definitiva la de Sagunt, siga escoltada d’una vegada per totes.”, conclou Pepe Gil.

 

Pujar