elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el Mercat de Nadal del Triangle Umbral

Comença el Mercat de Nadal del Triangle Umbral
  • Estarà obert fins al pròxim 25 de desembre d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores

MÉS FOTOS
Comença el Mercat de Nadal del Triangle Umbral - (foto 2)
Comença el Mercat de Nadal del Triangle Umbral - (foto 3)

El Mercat de Nadal del Triangle Umbral del Port de Sagunt ja ha començat la seua activitat fins al pròxim 25 de desembre. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, junt a altres membres de la Corporació Municipal van visitar ahir diumenge, 18 de desembre, el tradicional mercat nadalenc per a donar principi a la seua activitat. Este mercat estarà obert a la ciutadania en l'horari d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores.

Posteriorment, del 30 de desembre al 6 de gener se celebrarà en la plaça Cronista Chabret de Sagunt el Mercat de Reis, que s'acompanyarà amb una exposició de productes artesanals típics de les dates nadalenques com torrons, pastes nadalenques, caramels artesanals, joguets o carbó, entre altres; en esta mostra també podran participar tots els establiments del municipi que reunisquen les característiques específiques per a això. Totes dos zones comercials estaran adornades amb motius nadalencs i dotades d'animació nadalenca. El Mercat de Reis de Sagunt estarà obert en el mateix tram horari que el de Nadal.

Ana María Quesada ha assenyalat que «de nou hem sol·licitat a l'empresa en la qual ens recolzem per a portar-lo avant, que l'ambient siga el més tradicionalment nadalenc per a la nostra zona, fugint de símbols o decoracions que representen un nadal més nòrdic o que s'allunya de com el celebrem ací, buscant eixa calidesa en l'entorn i que siga acollidor. També que els llocs de venda realitzen unes vendes que els valga la pena».

L'organització de tots dos mercats és a càrrec de l'empresa Global Màrqueting Events i els dos recintes comptaran amb al voltant de 40 llocs de venda, entre els quals formaran part aquells venedors del municipi que vulguen participar-hi i els productes del qual s'adeqüen a la tipologia establida. S'oferiran, a més, activitats d'entreteniment tant per a majors com per a xiquets i xiquetes com cançons, ninots d'animació, atraccions, etcètera.

En este sentit, la regidora de Comerç i Mercats ha convidat la ciutadania a passejar pel Mercat de Nadal, «en el qual es poden trobar 10 llocs de venedors i venedores locals, que ens oferixen articles d'artesania, així com ONGs. Des de Comerç i Mercats busquem donar sempre el millor servici a la nostra ciutadania i que la població trobe eixos espais purament nadalencs en els quals poder gaudir».

Pujar