elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la formació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí 2024 a Sagunt

Comença la formació del Sistema Integral de  Qualitat Turística en Destí 2024 a Sagunt
  • Este distintiu els diferenciarà de la resta del sector turístic i assegurarà que es tracta d'un servei que treballa per a oferir la màxima qualitat

 

Este matí ha tingut lloc la primera formació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED) 2024. En ella, les noves empreses i serveis recentment adherits a este projecte han vist els primers mòduls formatius, impartits per una tècnica de Cambra València. Se'ls ha explicat tant el mòdul introductori que definix el projecte, com el manual de bones pràctiques, que serà la guia que hauran d'anar seguint per a poder avaluar-se en uns mesos i optar a l'obtenció del distintiu SICTED.

Este distintiu els diferenciarà de la resta del sector turístic i assegurarà que es tracta d'un servei que treballa diàriament per a oferir la màxima qualitat als seus clients, tant turistes com residents. SICTED porta implantat a la nostra ciutat 10 anys, i seguix en auge.

Enguany comptem amb serveis tan diferents com poden ser taxistes, habitatges d'ús turístic, guies, agències de viatge, menjar per emportar, bars i restaurants, que s'uniran als més de 70 serveis que ja tenim, com a museus, Policia Local, cafeteries, hotels, comerços turístics, oficines d'informació turística, turisme de benestar, B&B, platges, i altres serveis, segons indiquen des del departament de Turisme.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, els ha donat la benvinguda: «us agraïsc la vostra aposta per la qualitat i us anime a traure el màxim profit d'este sistema que estic segura que us aportarà molt en el vostre treball diari. Sagunt és un destí de primera gràcies a totes aquelles persones que treballeu i us esforceu a oferir els vostres serveis amb la màxima qualitat possible».

Pujar