elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La cantant Sónnica Yepes presenta el seu disc Amor al Centre Cultural Mario Monreal

La cantant Sónnica Yepes presenta el seu disc Amor al Centre Cultural Mario Monreal
  • La presentació tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a les 20 hores

Dissabte que ve 25 de novembre, a les 20 hores al Centre Cultural Mario Monreal, es durà a terme la presentació del disc de la cantant Sónnica Yepes, Amor. L'acte tindrà una duració de 90 minuts i l'entrada un preu de 7 euros. Les entrades es poden aconseguir a través d'Internet: https://www.servientradas.com/espectaculo/ayuntamiento_de_sagunto/3/sonnica-yepes.html.

Sónnica Yepes és una cantant nascuda a Sagunt, encara que criada a Madrid i resident a Alemanya durant 20 anys. És llicenciada en jazz vocal pel conservatori superior Folkwang Universität der Künste a Alemanya, i posseïx una sòlida formació en art dramàtic, teatre musical i àmplia experiència en estudis de gravació. Ara, torna a València per a continuar la seua carrera artística i exercir la docència. La seua capacitat, la seua veu i el seu domini de l'anglés i l'alemany, a més de l'espanyol, li permet una enorme versatilitat a l'hora de cantar i participar en alguns dels millors festivals de jazz i músiques del món a Europa.

La cantant, en 2015 va gravar Y todo por el arte, un disc que reunia composicions pròpies de jazz i altres estils. En 2018 va tornar a gravar un disc, en esta ocasió a duo, amb la pianista Kontxi Lorente, i que titulat Sincronicidad, oferia nou temes de versions jazzístiques sobre composicions d’Sting i The Police.

Pujar