elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Campanya de Promoció del Comerç Local comença el pròxim 15 de setembre

La Campanya de Promoció del Comerç Local comença el pròxim 15 de setembre
  • Se sortejaran tres premis de 1.000 € i sis de 500 € a gastar íntegrament en els comerços participants adscrits a la campanya

La regidora de Comerç i Mercats, Natalia Antonino; i l'alcaldessa accidental, María José Carrera, han presentat la Campanya de Promoció del Comerç Local, que tindrà lloc del 15 de setembre al 17 d'octubre i la seua finalitat és premiar la fidelitat de compra de la ciutadania del municipi de Sagunt i augmentar la notorietat i importància del comerç de proximitat.

Natalia Antonino ha posat en valor l'eslògan triat per a la campanya "Invertix en confiança": «És invertir en proximitat, invertir en familiaritat, invertir també en franquesa, en seguretat». Així mateix, la regidora de Comerç i Mercats ha afegit: «El comerç dins de la localitat dinamitza i dona vida a la ciutat com a tal i ens permet tindre els productes a l'abast i dins d'una proximitat, sense tindre la necessitat d'haver d'anar a buscar-los fora».

Per part seua, María José Carrera ha assegurat que l'objectiu de l'Ajuntament «és tindre i apostar per un comerç de proximitat perquè volem un comerç de barri, un comerç en el qual la gent passe per les voreres i pel comerç i conega a la persona que li està venent el producte, perquè així també fomentem els productes de proximitat que tenim a la nostra ciutat».

Enguany, l'Ajuntament ha aconseguit mantindre la quantitat i volum de premis a concedir. D'esta manera, se sortejaran tres premis de 1.000 € i sis de 500 € a gastar íntegrament en els comerços participants adscrits a la campanya. A més, hi haurà un sorteig addicional que es realitzarà entre els assistents al sorteig principal que donarà a conéixer els bitllets premiats, que es realitzarà el dia 2 de novembre a les 19 hores en el Consell Agrari de Sagunt. Amb això es vol incentivar a la ciutadania al fet que s'acoste a conéixer l'àmplia oferta comercial de la ciutat, premiant les seues compres habituals en els comerços adherits a la campanya.

Els clients dels comerços que vulguen participar en la Campanya de Promoció del Comerç Local hauran d'emplenar el bitllet de participació que els proporcionarà el comerç i una vegada emplenat haurà de depositar-lo en l'urna existent en el mateix establiment. Els bitllets s'emplenaran amb les dades del o de la participant, nom i cognoms, DNI, domicili, telèfon de contacte i correu electrònic, i hauran de portar l'encuny de l'establiment en el qual s'han fet les compres i en el qual siga visible el nom d'este.

Per a donar validesa a la compra, els segells hauran de contindre, almenys, les següents dades: nom de l'empresa (raó social) o de l'autònom, número d'identificació fiscal (NIF) o CIF amb la seua lletra, direcció fiscal o en defecte d'això, la direcció social. En el supòsit de titulars d'autoritzacions de venda no sedentària, serà suficient el nom de l'empresa (raó social) o de l'autònom, el número d'identificació fiscal (NIF) o CIF amb la seua lletra i número de lloc de venda del mercat, encara que estes dades figuren escrits manualment en l'encuny.

La recollida del material tindrà lloc del 18 al 25 d'octubre i el 15 de novembre s'entregaran els premis en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Sagunt a les 13 hores.

Pujar