elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Callejeando Food Fest' celebrarà la seua 1a edició als jardins de la Gerència del Port de Sagunt

'Callejeando Food Fest' celebrarà la seua 1a edició als jardins de la Gerència del Port de Sagunt
  • Es podrà gaudir d'este festival gastronòmic des del 21 al 30 de juny

‘Callejeando Food Fest’ s'instal·larà als jardins de la Gerència del Port de Sagunt del 21 al 30 de juny. En este festival familiar es podrà gaudir de gastronomia internacional, actuacions musicals en directe, market, exhibicions, discjòqueis, zona infantil, espectacles de màgia, etc.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha afirmat que esta iniciativa permetrà conéixer d'una altra forma el patrimoni industrial de la ciutat a més de «donar un servici d'oci a les famílies i que pretén precisament estar obert a absolutament tothom». També ha ressaltat que es realitzarà entorn del 24 de juny, festivitat de Sant Joan, i que per això atraurà més públic i «aprofitarem eixe impuls, del dia de Sant Joan, que allargarem per a tindre més activitat durant molts dies atraient alegria i per descomptat posant en valor una peça clau com és la Gerència, per al nostre patrimoni».

Es podrà assistir en els horaris de 12.00 a 02.00 hores els divendres, dissabtes i diumenges; i el dilluns 24 de juny, dia de Sant Joan, fins a les 03.00 hores. Entre setmana els horaris seran de 18.00 a 00.00 hores, sent una de les millors opcions d'oci de la ciutat en eixes dates, amb una programació per a totes les edats i gustos, durant deu dies i amb entrada gratuïta.

El públic podrà gaudir, a més de l'espai de food trucks i market, d'un escenari musical pel qual passaran gran quantitat de grups locals i discjòqueis que faran gaudir de grans vetlades. Des de l'organització avancen com a part del cartell grups tan coneguts com The Lorian, Replay, Manolos Plateados, Rots Remember Band, Escuelas de Calor (Tributo Movida Madrileña), entre altres.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha agraït la iniciativa que ha tingut l'organització de ‘Callejeando Food Fest’ per presentar esta acció concreta per al municipi de Sagunt: «És un tret d'eixida per a l'època estival. ‘Callejeando Food Fest’ inclou una oferta completa d'activitats amb tallers per al públic familiar, actuacions musicals que han comptat amb el teixit local de la nostra ciutat i també s'ha permés la participació dels negocis de les associacions de comerciants del municipi». Finalment, Natalia Antonino ha manifestat que iniciatives com esta «engrandixen» a la ciutat perquè tenen un «impacte econòmic i experiencial» per al turista que ens visita.

«‘Callejeando Food Fest’ és un projecte familiar, gastronòmic i cultural realitzat en gran part de la geografia espanyola des de 2014, dirigit a tots els públics, en ser esdeveniments gastro-culturals amb gastronomia, activitats, concerts, mercat artesanal i oci per a tota la família. I apostant sempre per artistes, expositors, proveïdors, etcètera del mateix municipi i de la zona, aconseguint així un retorn socioeconòmic a la ciutat», explica el seu organitzador.

Pujar