elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alternatura presenta la programació de tardor-hivern 2023/2024

Alternatura presenta la programació de tardor-hivern 2023/2024
  • Nou rutes entre les quals destaca un cap de setmana d'aventura en la serra de la Demanda, entre Burgos i La Rioja

MÉS FOTOS
Alternatura presenta la programació de tardor-hivern 2023/2024 - (foto 2)
Alternatura presenta la programació de tardor-hivern 2023/2024 - (foto 3)

El programa municipal d'oci alternatiu en la naturalesa Alternatura, organitzat per la Regidoria d'Activitat Física, Salut i Esports de l'Ajuntament de Sagunt, realitzarà durant la temporada tardor-hivern 2023/2024 nou excursions per la Comunitat Valenciana, Terol i Burgos-La Rioja.

La presentació es va fer ahir en el Pavelló Municipal Port de Sagunt, on, a continuació, s'ha dut a terme una visita guiada per tota la instal·lació amb la finalitat de donar-la a conéixer a la ciutadania. En esta presentació han participat l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el regidor d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón; i tècnics del departament.

En esta quinzena edició del programa destaca la realització d'una ruta nocturna pel Parc Natural serra d’Espadà, una via Ferrata d'iniciació amb tot l'equipament corresponent i l'esperat cap de setmana d'aventura, que en esta ocasió serà en la serra de la Demanda, entre Burgos i La Rioja.

Alternatura porta més d'una dècada oferint a la ciutadania una programació estable d'activitats en la naturalesa, amb predomini del senderisme, i algunes persones continuen participant en este programa des dels seus inicis. Amb això es pretén donar a conéixer a través de les excursions d'un dia, de cap de setmana i travessies d'una setmana, les muntanyes i la cultura de la Comunitat Valenciana, principalment.

Respecte a l'organització de la programació, es busca un equilibri en el disseny de les rutes perquè puguen participar el màxim d'assistents, donant a conéixer tots els racons de la Comunitat Valenciana.

Pujar