23 de novembre de 2020 23/11/20

Hui acabarà la instal·lació de la climatització provisional del Mercat Municipal del Port

Hui acabarà la instal·lació de la climatització provisional del Mercat Municipal del Port - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Hui acabarà la instal·lació de la climatització provisional del Mercat Municipal del Port - (foto 2)
  Hui acabarà la instal·lació de la climatització provisional del Mercat Municipal del Port - (foto 3)

  Una averia de la grua va obligar a retardar fins a hui la instal·lació de la climatització provisional al Mercat Municipal del Port de Sagunt. La grua es va desbaratar mentre realitzava les tasques de muntatge i no podia ni plegar ni desplegar els braços d'elevació.

  Davant la impossibilitat de substituir la grua desbaratada per una nova, ja que es trobava situada al millor punt per a abordar els treballs i els accessos estaven complicats a causa de la celebració del xupinazo infantil, des de l'Ajuntament es va decidir retardar les tasques de substitució al dia de hui.

  Cal recordar que la climatització definitiva no estarà instal·lada fins a, aproximadament, dins de sis setmanes. La Junta de Govern Local celebrada divendres passat, va adjudicar el contracte de subministrament per a la substitució dels equips de climatització a l'empresa Genera Cuatro SL per un import total de 61.526 euros (IVA inclòs). Les màquines de climatització d'este tipus d'edificis no estan prèviament fabricades, sinó que cal construir-les des de zero, a propòsit, per a estos edificis, i en este cas està previst que tarden sis setmanes a fabricar-les i instal·lar-les. Mentrestant, s'està instal·lant la climatització provisional. Esta mesura provisional suposa una inversió (entre el lloguer dels aparells i instal·lació) que superarà els 10.000 euros.

  Pujar