Castellano

Rocafort equipa amb nous jupetins antibala tots els seus agents de Policia

Rocafort equipa amb nous jupetins antibala tots els seus agents de Policia
  MÉS FOTOS
  Rocafort equipa amb nous jupetins antibala tots els seus agents de Policia - (foto 2)

  L'Ajuntament de Rocafort ha adquirit jupetins de protecció per a tots els agents de la Policia Local. La mesura està destinada a equipar la vintena de professionals que desenvolupen la seua labor als carrers del municipi amb els mitjans per a la seua major seguretat i en les millors condicions.

  L'alcalde de Rocafort, Víctor Jiménez, ha lliurat aquest matí el material a l'Inspector Cap de la Policia Local, Iván Pérez. Els jupetins, adaptats a la talla i el sexe de cada agent, disposen de proteccions antibala, antipunxant i antitall. Aquesta millora ha suposat una inversió del Consistori de 12.500€.

  “La mesura respon una demanda de la Policia Local perquè oferisca un servei de qualitat amb equipament que garantisca la seua seguretat”, ha apuntat Jiménez.

  L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat va recomanar tots els municipis que equiparen amb jupetins els agents que prestaven serveis en el carrer, amb la finalitat de millorar la seua seguretat davant la situació de nivell 4 d'alerta antiterrorista decretada en tot l'Estat.

  L'Inspector Cap de la Policia Local ha manifestat el seu agraïment pel nou equipament i ha destacat l'esforç continu del Consistori per dotar el cos policial de mitjans amb els quals atendre millor els veïns.

   

   

   

  Pujar