Castellano

Rocafort celebra la lectura en el mes del llibre

Rocafort celebra la lectura en el mes del llibre
  • Sota el lema 'Llegir et fa lliure', l'Ajuntament instal·larà biblioteques en els carrers del poble

MÉS FOTOS
Rocafort celebra la lectura en el mes del llibre - (foto 2)

Amb motiu del Dia del Llibre del pròxim 23 d'abril, la regidoria de Cultura ha organitzat durant aquest mes un interessant programa d'activitats per fomentar la lectura, amb especial atenció al públic infantil. D'aquesta forma, a través de tallers, presentacions de llibres, teatre i contaconntes, entre altres activitats, l'Ajuntament anima al públic perquè gaudisca de la cultura i dels llibres en diferents racons de Rocafort.

A més, sota el lema 'Llegir et fa lliure', durant aquesta setmana s'instal·laran vuit biblioteques de carrer perquè els veïns i veïnes de Rocafort puguen gaudir lliurement dels llibres que hi troben, per a llegir-los i intercanviar-los per uns altres. "L'objectiu és acostar el plaure de la lectura a totes les zones del nostre municipi. És alguna cosa atractiva i diferent que pot resultar interessant, a més de fomentar l'hàbit lector entre els més xicotets", ha apuntat la regidor de Cultura, Julia Cañizares.

El programa d'activitats va començar divendres passat amb l'activitat infantil del Biblio Esplai, en la qual xiquets de 3 a 12 anys van gaudir d'un taller d'animació en la biblioteca de la Casa de Cultura.

Demà tindrà lloc en el Nou Espai la presentació del llibre 'L'amant del cardenal Borja', del periodista Jesus I. Bosch, a les 19.30 hores.

Per la seua banda, divendres, a les 17.30 hores, els jardins de la Casa de Cultura acolliran el taller infantil "El meu llibre de Machado", en el qual els més xicotets jugaran coneixent l'obra de l'autor que fóra el veí més il·lustre de Rocafort.

Diumenge tindrà lloc en la Casa de Cultura un homenatge a Miguel Hernández. A partir de les 12 hores hi haurà lectura de poemes i l'actuació de la Coral "El cant ens dóna vida", en una jornada organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Rocafort.

A més, aqueix mateix dia, a les 17.30 hores, els carrers de Rocafort s'ompliran de màgia i d'animació per als més xicotets amb el teatre de carrer de la companyia Drac Màgic, que representarà la seua obra 'L'aventura medieval'.

També per al públic juvenil està pensat l'espectacle infantil del dia 27, divendres, en els jardins de la Casa de Cultura, entorn de l'obra de 'El Petit Príncep'.

I, per acabar, l'últim diumenge del mes, el dia 29, la plaça d'Espanya acollirà un contacontes.

Pujar