Castellano

Ciutadans reivindica dos anys de treball positiu en Rocafort

Ciutadans reivindica dos anys de treball positiu en Rocafort
  • Guillermo José Gimeno: “Ens anem amb els deures fets i la consciència tranquil·la”

El fins hui alcalde de Rocafort, Guillermo José Gimeno, ha reivindicat “dos anys de treball positiu” en el ple extraordinari en el qual s'ha adonat de la seua renúncia com a alcalde del municipi per a complir així l'acord de legislatura signat amb el PP. 

El regidor de Ciutadans (Cs) ha recordat que “per primera vegada en la història del municipi s'ha aconseguit unanimitat en el pressupost”. “S'han creat partides per a l'eliminació de barreres arquitectòniques; ja s'estan portant avant inversions en les instal·lacions esportives, parcs municipals, Casa de Cultura i rehabilitació d'habitatges socials; s'han incrementat les partides en la formació per a l'ocupació i el foment de l'autoocupació, en el comerç, en el programa d'ajuda a menors i per al xec bebé, i prompte veuran la llum projectes com el parc Ramón *Fontestad, un pulmó verd de 17.000 m² i una inversió de més de 2,5 milions d'euros, entre altres”, ha enumerat.

A més, ha destacat, “hem fet front a la pandèmia augmentant recursos de caràcter sanitari i prevenció de riscos laborals, s'ha suspés la taxa de taules i cadires a tots els bars, hem sigut pioners en el tractament contra la covid-19 als parcs infantils i altres mesures, que, juntament amb la responsabilitat dels veïns i el treball dels serveis essencials, ens han convertit en un municipi exemplar contra aquesta crisi”. 

“Ens anem amb els deures fets”, ha recalcat, al mateix temps que ha subratllat que “sempre sota l'estricte compliment de la llei”. “Encara que algunes decisions hagen pogut resultar impopulars per a alguns, com la inactivitat en Vila Amparo o la falta de festes, s'han pres per a no vulnerar les normes”, ha advertit.

En aquest sentit, l'edil de Cs ha assegurat que es va “amb la consciència tranquil·la d'haver tingut com a objectiu sempre: Rocafort, Rocafort i Rocafort. “Vaig renunciar al meu sou com a alcalde perquè mai he tingut gens d'interés personal en aquest càrrec”, ha esgrimit. 

Finalment, ha asseverat, “els dos regidors de Cs continuarem donant-ho tot com a part del govern municipal en els dos anys que queden”. “Ho farem, com sempre, amb el suport de tota l'agrupació de Cs Rocafort, que s'està deixant la pell pel municipi”, ha conclòs. 

Pujar