Castellano

El 'Cinema d'Estiu' a la fresca torna a Rocafort

El 'Cinema d'Estiu' a la fresca torna a Rocafort
  MÉS FOTOS
  El 'Cinema d'Estiu' a la fresca torna a Rocafort - (foto 2)
  El 'Cinema d'Estiu' a la fresca torna a Rocafort - (foto 3)

  L'Ajuntament de Rocafort ha programat per a les pròximes setmanes quatre sessions de cinema a la fresca al poliesportiu municipal, dins del cicle 'Cinema d'Estiu' que organitza cada any la regidoria de Cultura, per a gaudir de l'aire lliure amb una activitat diferent per a tota la família. Les cites seran els dijous 13, 20 i 27 de juliol, i 3 d'agost, a les 22 hores al frontó, amb entrada gratuïta.

  El programa comença demà amb la projecció de 'La princesa prometida', pel·lícula nord-americana de 1987 dirigida per Rob Reiner i basada en el llibre homònim de William Goldman. El film és un clàssic de culte que narra una història d'amor plena d'acció, aventures, comèdia i fantasia.

  El dijous 20 de juliol podrà gaudir-se de 'Regreso al futuro' (1985), un altre clàssic de ciència ficció i comèdia, escrit i dirigit per Robert Zemeckis i protagonitzat per Michael J. Fox. La trama tracta les aventures de Marty McFly, un jove que és enviat en un viatge al passat, cap als anys 50.

  Per la seua banda, el 27 de juliol, es projectarà 'Los Goonies', un nou títol essencial dels 80 que relata el viatge d'un grup de xiquets a la recerca d'un tresor perdut. El film va ser dirigit per Richard Donner en 1985 i escrit per Chris Columbus, basat en una història de Steven Spielberg.

  Finalment, 'Cinema d'Estiu' acaba amb 'Buscando a Dory' (2016), una recent producció de Pixar d'animació 3D, dirigida per Andrew Stanton. La pel·lícula narra les aventures del peix Dory, que farà un viatge per a reunir-se amb els seus pares.

  Hui, cinema mut amb música en directe

  A més, hui, a les 22.30 hores a la Plaça d'Espanya, es projecta la comèdia de cinema mut 'Una setmana' (1920), protagonitzada per Buster Keaton, que serà acompanyada per la música en directe de Swingloïde Trio. La història tracta sobre les peripècies d'una parella que ha de construir una casa segons uns plànols erronis.

  Pujar