Castellano

Riba-roja de Túria presenta l'únic brot laboral de la jornada

Riba-roja de Túria presenta l'únic brot laboral de la jornada
  • És el segon que es produeix en menys d'una setmana i el municipi té restringida la mobilitat nocturna des de la 1.00 fins a les 6.00 hores fins al 16 d'agost

La cinquena ona continua sacsejant als municipis valencians. Aquesta vegada, Riba-roja de Túria ha sigut colpejat amb un nou brot de coronavirus en la localitat amb 11 contagiats d'origen social, segons l'última actualització de dades de covid-19 de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

La localitat valenciana registra en menys d'una setmana dos brots i tots dos són d'origen laboral. Avui un d'11 contagiats i divendres passat 23 de juliol va registrar un altre de 23 noves persones contagiades de coronavirus. Tots aquests nous casos fan que la incidència en el municipi no deixe de pujar i, per això, Riba-roja és una de les localitats de la Comunitat Valenciana amb toc de queda des de la 1.00 fins a les 6.00 hores fins al 16 d'agost.

Aquest nou brot el coneixem en una jornada en la qual s'han registrat en la Comunitat Valenciana 2.685 nous casos de persones amb covid-19, sumant un total de positius en 456.844 persones. Després d'una de les xifres més baixes des de fa setmanes, ahir es va registrar aquest nou augment de contagis en el territori valencià.

Per províncies, València continua sent la més afectada amb 1.516 casos nous positius en coronavirus que ja sumen un total de 246.264. A la cua li segueix Alacant amb 867 persones contagiades que registren 163.242 en total i Castelló tanca la llista amb 302 contagis i un total de 47.336. El total de casos no assignats es manté en 2.

Pujar