Castellano

Riba-roja registra un brot laboral amb deu casos: “Està localitzat i controlat”

Riba-roja registra un brot laboral amb deu casos: “Està localitzat i controlat”
  • L'Ajuntament llança un missatge de tranquil·litat però demana col·laboració ciutadana per a seguir les mesures preventives

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dijous a la vesprada un brot de COVID-19 d'àmbit laboral dins del terme municipal de Riba-roja de Túria. Aquest brot està localitzat i sent controlat pels serveis sanitaris que informen d'un total de deu persones afectades pel coronavirus, sense que haja transcendit cap altre tipus d'informació sobre aquest tema.

Tal com ha informat l'Ajuntament en un comunicat, cal recordar que les autoritats sanitàries i en concret la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública és l'única administració competent en la gestió d'aquesta situació i la que pot facilitar major informació en la matèria: “Qualsevol informació abocada per aquest Ajuntament ha sigut prèviament contrastada i facilitada per la Conselleria. En cap cas té el Consistori accés directe a dades identificatives per la protecció de dades que empara a les persones afectades”.

De la mateixa manera, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través del seu alcalde ha reiterat la màxima col·laboració, com ho fa des de l'inici de la pandèmia, cap a les autoritats sanitàries que requerisquen informació o suport per part del Consistori: “L'Ajuntament vol manifestar el seu suport i el desig de la ràpida recuperació de totes les persones afectades pel COVID-19 i reitera la necessitat de seguir totes les mesures preventives per a evitar qualsevol contagi”.

Pujar