Castellano

L'Espai d'Art Contemporani El Castell rellança la seua pàgina web amb novetats

L'Espai d'Art Contemporani El Castell rellança la seua pàgina web amb novetats

  A partir d'ara es podran descarregar els catàlegs dels artistes i podràs recórrer les exposicions virtualment.

  La reobertura de l'E CA amb l'exposició de Calo Carratalá ha reactivat les exposicions d'art contemporani al castell de Riba-roja i la plataforma web de l'espai amb nous continguts.

  La web de l'espai E CA torna a activar-se amb novetats. Aquest espai digital compta amb diferents apartats específics de les activitats que s'han desenvolupat o es van a desenvolupar durant aquest any. Els curiosos/ses trobaran informació sobre totes les exposicions realitzades en anys anteriors, actuals i futures, juntament amb recursos multimèdia i imatges de les obres més representatives de cada artista. La novetat més significativa és que a partir d'ara l'usuari podrà descarregar-se els catàlegs artístics directament des de la web.

  També compta amb una agenda, un apartat especial dedicat als tallers didàctics i activitats culturals que es realitzen en l'espai. Compta amb informació general per als usuaris sobre el centre i les visites, està disponible en tres idiomes (castellà, valencià i anglés) i una secció especial per a la difusió de notícies de premsa sobre el centre. A més, els artistes, col·lectius i comissaris que desitgen exposar en l'E CA, trobaran tota la informació necessària per a presentar les propostes.

  Incorpora un nou recurs: tours virtuals. Aquests tours en 360° o tour de realitat augmentada acosten l'E CA a l'usuari. Podem recórrer de cap a peus tot el Castell de Riba-roja de Túria i els seus museus. Més encara, recórrer les obres dels artistes que es troben actualment en exposició; sala a sala des de la comoditat de la nostra casa i amb un simple clic. Aquesta iniciativa sorgeix arran de la crisi sanitària en cerca d'acostar els recursos als visitants i augmentar l'accessibilitat a les activitats i exposicions.

  Els convidem a entrar a www.ecaespaidart.com  i descobrir el món E CA. I no t'oblides de visitar l'exposició de Calo Carratalá “Caligrafía del Paisatge”. L'exposició es podrà visitar fins a l'11 de juliol de dimecres a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores, diumenge 10.00 a 14.00 hores.

  Pujar