Castellano

Condueix borratxo en sentit contrari per l'A-3 fins a xocar frontalment contra un altre cotxe a Riba-roja

Condueix borratxo en sentit contrari per l'A-3 fins a xocar frontalment contra un altre cotxe a Riba-roja
  • La passatgera del turisme contra el qual va impactar va impedir que el conductor tornara a arrancar la marxa fins que va arribar la Guàrdia Civil

Alcohol i conducció són dues paraules que mai no haurien d'anar a la mateixa frase. Un conductor borratxo va provocar aquest dissabte un accident després de conduir en direcció contrària per l'A-3 fins que va xocar contra un altre cotxe a l'altura de Riba-roja de Túria. Afortunadament no es van haver de lamentar ferits i la passatgera del turisme contra el qual va impactar va impedir que el conductor reprenguera la marxa fins que va arribar la Guàrdia Civil.

Tal com han relatat fonts de la Benemèrita, cap a les 19.15 hores del dissabte 11 de març, el conductor d'un turisme en què viatjaven tres persones va accedir en sentit contrari a l'A-3 a l'altura de Riba-roja de Túria.

El vehicle que va circular sentit València pels carrils cap a Madrid, va col·lidir contra un altre turisme provocant només danys materials i sense que s'haguessin de lamentar víctimes.

La passatgera del turisme contra el que va impactar, de 65 anys, no va dubtar a dirigir-se als ocupants del vehicle per evitar que continuaren conduint incorrectament i s'absentingueren del lloc.

Moments després, una patrulla de motoristes de la Guàrdia Civil de Trànsit es va personar al punt, comprovant que el conductor es trobava sota la influència de begudes alcohòliques, llançant un resultat que superava en més del doble la taxa d'alcohol permesa.

Per un equip d'atestats del subsector de la Guàrdia Civil de Trànsit de València es va procedir a investigar l'autor, de 66 anys, per sengles delictes contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que comporten penes de fins a 2 anys de presó i privació del dret a conduir fins a 6 anys.

Pujar