elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Una poeta escandalitza a Requena en demanar assassinar al Papa

Una poeta escandalitza en demanar assassinar al Papa a Requena
Una poeta escandalitza en demanar assassinar al Papa a Requena
  • L'artista gallega Déborah Vukusic, amb un toc disbauxat, va participar en unes jornades poètiques

La IX Vetlada de Vi i Versos celebrada el passat 29 de juliol a Requena, s'antullava una jornada tranquil·la i literària a la ciutat del vi. Un acte en el qual van participar artistes com el Premi Nacional de Poesia Luis García Montero, Xelo Canel, Jacob Lorenzo o la gallega Déborah Vukusic, els versos de la qual disbauxats i provocadors no van agradar a part del públic.

Així ho transmeten des del Partit de Requena i Llogarets, que ha difós un fragment de la seua intervenció en to provocador en la qual "fa esment a matar pelegrins catòlics, assassinar al Papa o dur a terme una matança a l'estil d'Arkansas", unes paraules d'humor negre que des del partit qualifiquen de "plenes d'odi" i que, segons asseguren, "burhan ofès a gran part de la comunitat cristiana de Requena".

Des del Partit de Requena i Llogarets creuen que, "al marge de les creences de cadascun, s'ha de mantenir el respecte cap als altres i més encara en esdeveniments pagats amb diners públics com és aquest", que es va organitzar a les portes de l'església de Santa María.

"Aquestes paraules no són cultura, són l'expressió de l'odi més reprotxable cap als quals pensen diferent, alguna cosa que s'hauria de tractar d'evitar pels responsables públics", denuncien des del partit, que lamenta "que s'haja produït un fet tan lamentable com aquest, pagat amb diners públics, a la porta d'una església i organitzat pel govern local de Requena".

Pujar