elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Requena acull part del rodatge de la nova sèrie juvenil de moda "Paradís"

Requena acull part del rodatge de la nova sèrie juvenil de moda "Paradís"
  • Aquesta producció de Globomedia combina els gèneres de drama juvenil, ciència-ficció i misteri a l'Espanya de 1992

MÉS FOTOS
Requena acull part del rodatge de la nova sèrie juvenil de moda "Paradís" - (foto 2)

Globomedia està gravant a Requena diversos capítols de la seua pròxima sèrie de televisió titulada "Paradís", una ambiciosa ficció que combina els gèneres de drama juvenil, ciència-ficció i misteri a l'Espanya de 1992.

"Paradís" és una sèrie produïda per Globomedia, del grup Mediapro, que serà emesa en la plataforma Movistar a nivell nacional i amb intenció també d'emetre's en altres països i continents.

Creada per Fernando González Molina, Ruth García i David Oliva i composta per 8 episodis de 50 minuts, la sèrie s'estrenarà durant l'estiu de 2020. La companyia Globomedia ha realitzat altres sèries com "Vis a vis", "La Víctima Número 8", "Estic Viu" o "Malaka", entre molts altres títols més que excel·lents de la ficció del nostre país.

En aquest cas "Paradís" està dirigida per Fernando González Molina, director d'altres sèries com "Els homes de Paco" o "El Vaixell", i de pel·lícules tan ressenyables com "Tres metres sobre el cel", "Fugida de cervells", "Palmeres en la neu", o la saga de "El guardià invisible".

Els dies 8, 9 i 10 de gener, s'han gravat diversos capítols de la primera temporada de "Paradís" en les localitzacions de les Cuevas de la Vila, el Pati d'Armes del Castell i els Túnels de Requena. Igualment, empreses de Requena han sigut seleccionades per a col·laborar en temes d'il·luminació i transport. A més, diversos actors locals participen com a extres en el rodatge.

L'alcalde de Requena, Mario Sánchez, juntament amb l'edil de cultura, María José Martín, han visitat el rodatge de la producció per a conéixer in situ aquesta més que interessant proposta televisiva.

Aquesta activitat és el primer fruit del projecte que des de la Regidoria de Turisme s'està impulsant per a convertir a Requena en un gran plató per a cinema, televisió i fotografia publicitària, ja que el seu patrimoni monumental i els seus paisatges representen un atractiu diferenciat molt destacable.

Per a això, Requena s'ha incorporat al projecte Film València del Patronat de Turisme de la Diputació de València, en el qual s'han inclòs 17 localitzacions del nostre terme municipal, amb descripcions, geolocalitzacions i fotografies. Per a completar aquesta oferta, s'ha obert una Film Office amb la finalitat de facilitar la informació a les empreses interessades. Enllaç de la web oficial de la sèrie en la pàgina de *Globomedia

Pujar