elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demanen no fer esport a l'aire lliure i tancar les finestres per l'incendi de la planta de reciclatge de Sant Antoni de Requena

Demanen no fer esport a l'aire lliure i tancar les finestres per l'incendi de la planta de reciclatge de Sant Antoni de Requena
  • El Centre de Coordinació d'Emergències establix situació 0 del Pla Territorial d'Emergència de la Comunitat Valenciana

MÉS FOTOS
Demanen no fer esport a l'aire lliure i tancar les finestres per l'incendi de la planta de reciclatge de Sant Antoni de Requena - (foto 2)

L'Ajuntament de Requena ha recomanat als veïns l'ús de màscara per a les persones amb problemes respiratoris pel fum de l'incendi de l'abocador de Sant Antoni.

Segons un comunicat oficial de l'Ajuntament de Requena, la Conselleria ha activat el Pla d'Emergència Territorial en situació 0 i equips especialitzats han estat avaluant la qualitat de l'aire.

Des del Centre de Coordinació d'Emergències 112CV han informat que continuen treballant en l'incendi, que es va originar este dilluns, quatre dotacions de bombers del Consorci de la província de València i un tècnic de medi ambient que es desplaçat per a valorar la situació, que s'allarga a causa de la gran quantitat de material que queda per cremar.

“Per a les persones amb malalties respiratòries o vulnerables, es recomana usar màscara a l'aire lliure i mantindre les finestres tancades per precaució”, s'ha informat des del consistori, que ha emés un bàndol sobre aquest tema.

“La resta de la població, per favor, estiguen atents a les instruccions del Consorci de Bombers” recomanen des de l'Ajuntament, que ha decidit tancar temporalment les instal·lacions esportives municipals. "Instem la població a abstindre's de realitzar activitats esportives, especialment a l'aire lliure, per la seua seguretat i salut", han assenyalat.

Pujar