elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A judici dos homes després de propinar una pallissa a un altre a Requena per a robar-li

A judici dos homes després de propinar una pallissa a un altre a Requena per a robar-li
  • El Ministeri Públic sol·licita inicialment per a tots dos huit anys de presó per delictes de robatori amb violència i lesions agreujades

L'Audiència Provincial de València jutja hui a dos homes acusats de propinar una pallissa a un tercer el 18 de març de 2019 per a robar-li 14.000 euros que portava en efectiu.

La Fiscalia relata en el seu escrit d'acusació que els encausats van actuar seguint un pla preconcebut per a assaltar a la víctima, a la qual un d'ells va conduir fins a un bar situat en un lloc poc transitat de Requena amb l'excusa de prendre alguna cosa. A les portes de l'establiment van aparéixer el segon acusat i un tercer individu no identificat, tots dos amb el rostre tapat, que van demanar al perjudicat que els donara tot el que portava damunt.

La víctima va intentar fugir, però els presumptes agressors li van aconseguir i li van propinar múltiples colps per a apoderar-se de la seua cartera.

El Ministeri Públic sol·licita inicialment per a cadascun dels dos acusats huit anys de presó per delictes de robatori amb violència i lesions agreujades.

Pujar