elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Valencia millora la seguretat en la Carretera de la Vega de Requena

La Diputació de Valencia millora la seguretat en la Carretera de la Vega de Requena
  • L'àrea provincial d'Infraestructures que dirigix Rafa García ha conclòs les obres de la primera fase de reforç i ampliació de la CV-450, entre la CV-455 i l'accés a Sant Antoni

  • L'obra ha renovat els accessos a les pedanies d'Azagador, Derramador i Roma, amb ampliació de la calçada, carrils de 3 metres d'ample per sentit, adequació de les travessies i senyalització

MÉS FOTOS
La Diputació de Valencia millora la seguretat en la Carretera de la Vega de Requena - (foto 2)
La Diputació de Valencia millora la seguretat en la Carretera de la Vega de Requena - (foto 3)

La Diputació de València ha finalitzat les obres de condicionament de la CV-450, coneguda com a Carretera de la Vega de Requena, en el tram comprés entre la CV-455 i l'accés a Sant Antoni, que connecta al seu torn amb les pedanies d'Azagador, Derramador i Roma. La millora de la seguretat viària d'este tram de quasi 4 quilòmetres és la primera fase del projecte de renovació integral de la Carretera de la Vega que conduix fins a Utiel, amb un pressupost global d'1,5 milions d'euros.

L'actuació recentment finalitzada ha consistit en l'ampliació de la calçada en una longitud de 3.760 metres, des del punt quilomètric 7+500 al punt quilomètric 11+260, fins a obtindre dos carrils de 3 metres d'ample per sentit i vorals d'ample variable, amb un ample total pròxim als 6,50 metres en tota l'actuació.

Així mateix, s'ha millorat la geometria de la calçada, peraltant les corbes, i s'ha executat una nova capa de rodadura, tot això amb la finalitat de generar una secció homogènia que garantisca la circulació en les condicions de seguretat i confort adequades.

Travessies urbanes

En els trams en els quals la carretera discorre per zones de caràcter urbà, s'han adequat les travessies de les pedanies d'Azagador, Derramador i Roma, facilitant la circulació dels vianants mitjançant l'execució de voreres i zones pavimentades exemptes al trànsit, així com mitjançant la senyalització dels passos per als vianants.

Finalment, s'ha adaptat la senyalització vertical i horitzontal, delimitant les zones d'avançament permeses, s'han instal·lat els sistemes de contenció necessaris i s'han millorat els accessos directes a la carretera.

Amb esta intervenció de la Diputació de València s'han millorat sensiblement les condicions de seguretat i comoditat per als usuaris de la via. La segona fase de la mateixa se centrarà igualment en el reforç de la seguretat en el tram de la CV-450 fins a Utiel.

Pujar