elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'La Diputació a les Comarques' porta el Sona la Dipu a Requena amb un concert de 'La Hora del Té'

'La Diputació a les Comarques' porta el Sona la Dipu a Requena amb un concert de 'La Hora del Té'
  MÉS FOTOS
  'La Diputació a les Comarques' porta el Sona la Dipu a Requena amb un concert de 'La Hora del Té' - (foto 2)

  El programa musical de la Diputació de València, Sona la Dipu, arriba aquest divendres a Requena amb el concert del grup La Hora del Té. Amb un so que navega entre el folk i el rock, el quintet visitarà la Fira del Llibre, en l'Avinguda Arrabal, on actuaran a les 20:00 hores, amb entrada lliure.

  Aquest concert s'emmarca dins del programa 'La Diputació a les Comarques', per mitjà del qual la Corporació provincial pretén acostar la institució als municipis valencians i els seus habitants, a més de difondre el patrimoni artístic que fins ara guardava la Diputació en magatzems i despatxos.

  La iniciativa, que parteix de la idea del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, de dignificar la institució i compartir el seu patrimoni amb els valencians, va arrancar a Requena a la fi de maig amb l'exposició itinerant 'Memòria de la modernitat', composta per 125 obres que recorren part de la història de l'art valencià i que, segons els experts, pot arribar a reescriure aquella història amb la resta dels fons artístics que conserva la Diputació.

  La mostra, que s'exhibirà a Requena fins al 3 de setembre abans de passar per Alzira, Gandia, Ontinyent, Sagunt i Torrent, inclou tresors artístics, des del gòtic i el barroc fins als segles XIX i XX, amb peces de Ribalta, Sorolla, Pinazo, Benlliure, Equip Crònica, Alfaro o Miquel Navarro, entre uns altres.

  Amb aquesta acció, la Diputació de València demostra el seu objectiu de promocionar la cultura valenciana, juntament amb activitats paral·leles com a visites nocturnes, diàlegs amb les obres, tallers infantils i taules redones, entre unes altres. D'altra banda, el Sona la Dipu tornarà a Requena el pròxim 27 d'agost, amb un concert en el marc de les Festes de la Verema.

  Pujar