1 de juny de 2020 1/6/20

'La Diputació a les Comarques' porta el Sona la Dipu a Requena amb un concert de 'La Hora del Té'

'La Diputació a les Comarques' porta el Sona la Dipu a Requena amb un concert de 'La Hora del Té' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  'La Diputació a les Comarques' porta el Sona la Dipu a Requena amb un concert de 'La Hora del Té' - (foto 2)

  El programa musical de la Diputació de València, Sona la Dipu, arriba aquest divendres a Requena amb el concert del grup La Hora del Té. Amb un so que navega entre el folk i el rock, el quintet visitarà la Fira del Llibre, en l'Avinguda Arrabal, on actuaran a les 20:00 hores, amb entrada lliure.

  Aquest concert s'emmarca dins del programa 'La Diputació a les Comarques', per mitjà del qual la Corporació provincial pretén acostar la institució als municipis valencians i els seus habitants, a més de difondre el patrimoni artístic que fins ara guardava la Diputació en magatzems i despatxos.

  La iniciativa, que parteix de la idea del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, de dignificar la institució i compartir el seu patrimoni amb els valencians, va arrancar a Requena a la fi de maig amb l'exposició itinerant 'Memòria de la modernitat', composta per 125 obres que recorren part de la història de l'art valencià i que, segons els experts, pot arribar a reescriure aquella història amb la resta dels fons artístics que conserva la Diputació.

  La mostra, que s'exhibirà a Requena fins al 3 de setembre abans de passar per Alzira, Gandia, Ontinyent, Sagunt i Torrent, inclou tresors artístics, des del gòtic i el barroc fins als segles XIX i XX, amb peces de Ribalta, Sorolla, Pinazo, Benlliure, Equip Crònica, Alfaro o Miquel Navarro, entre uns altres.

  Amb aquesta acció, la Diputació de València demostra el seu objectiu de promocionar la cultura valenciana, juntament amb activitats paral·leles com a visites nocturnes, diàlegs amb les obres, tallers infantils i taules redones, entre unes altres. D'altra banda, el Sona la Dipu tornarà a Requena el pròxim 27 d'agost, amb un concert en el marc de les Festes de la Verema.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar