elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ACCIDENT REQUENA

Els bombers rescaten a un conductor atrapat després de bolcar el camió en Sant Antoni de Requena

Els bombers rescaten a un conductor atrapat després de bolcar el camió en Sant Antoni de Requena
  • El ferit, de 57 anys, ha sigut traslladat a l'hospital de Requena

En el matí de hui, s'ha registrat un greu accident en la localitat de Requena, on un camió va bolcar en la N-III en Sant Antoni de Requena. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre l'avís a les 10.10 hores, desencadenant una ràpida mobilització de recursos d'emergència.

El CICU va coordinar la resposta, enviant una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) al lloc de l'incident. L'equip mèdic del SAMU va brindar assistència a un home de 57 anys, qui presentava policontusiones. Posteriorment, va ser traslladat en l'ambulància de suport vital bàsic a l'hospital de Requena.

La intervenció dels bombers dels parcs de Requena i Chiva va ser crucial en este succés, ja que van dur a terme l'excarceració del conductor, qui havia quedat atrapat en el vehicle bolcat. Una vegada alliberat, el conductor va ser atés pels servicis sanitaris per a rebre l'atenció mèdica necessària. Les autoritats continuen investigant les circumstàncies de l'accident.

Pujar